söndag 2 september 2012

Metalliskt öga från i fredags

 
På fredagens kräftskiva blev det metallisk mejk i guld och brunt för mig. Jag matchade med  klassiskt klarröda läppar och lika röda klor.

På bilden nedan ser ni vad jag använde för ögonsmink:

Ur paletten Eye Shadow Quartet  63 Brown Patina från IsaDoras höstlook Paradox använde jag den bruna skuggan med guldskimmer längst upp till höger. Jag använde också L'Oréals Colour Infailable i 027 Goldmine, Stilas Smudge Pot Kitten, UDPP, Bikini Line från Benefit som highlighter, IsaDora Big Bold Mascara Super Volumizing, Glossy Eyeliner i 42 Dark Brown (färprov här, också från IsaDora), kajalen Perfect Eyes Waterproof Eye Liner i Perfect Brown från Too Faced och brynpennan Instant Lift for Brows från Clinique.

Jag har också använt guldsidan av en duokajal från Collistar längs undre franslinjen för att festa till det hela, men den hade visst smitit från gruppfotot.
 
Här har vi basen: Matta bronzern Chocolate Soleil, skimriga bronzerduon Sun Bunny och guldiga highlightern Radiant Sun ur The Bronzed & The Beautiful - French Riviera Edition (färgprover här) från Too Faced, Superdefense SPF 20 Age Defense Eye Cream och Pore Minimizer Instant Perfector från Clinique, mattande avslutningspudret Tora från Idun Minerals, rouget Preacious Posy från Clinique, nyheten B.B. Cream All-in-One Make-up SPF 12  från IsaDora och concealern Touche Èclat från YSL.

Det går åt ett och annat till en festmejk!

12 kommentarer:

 1. Alltså Goldmine är ljuvlig - tänk att både du och jag klär i den trots att vi har så olika färger. Tror den passar alla. Jättefint målat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det måste vara den perfekta guldskuggan!

   Radera
 2. Herregud vad snyggt! Väldigt snygga färger och väldigt fint sminkat! Jag bara måste ha dom ögonskuggorna nu! Trodde det var den andra paletten jag ville ha, men det blir den bruna...plus Goldmine.
  En liten fråga om Cliniques Pore Minimizer, vet inte om du recencerat den, men vad tycker du om den? Håller den huden matt? Fast du blir kanske inte så blank som jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!

   Jag trodde också att den kalla paletten var finare, men blev lite besviken när jag såg att den inte var så blå som jag trodde. Brown Patina, däremot, är en riktigt hit :)

   Märkligt nog har jag inte recenserat Pore Minimizer. Skumt! Det måste bero på att den hängt ed sedan långt innan jag började blogga. Jag får se till att få till en recension snart! Om jag ska säg lite snabbt kan jag säg att den mattar ner bra. Jag an inte riktigt svara på hur länge, men ytan blir väldigt matt och fin. Den är kanonbra på att trolla bort porerna vid näsvingarna, tex, om man nu har sådana...

   Utkräv ett lite prov vid en Clinique-disk för testning! Jag är som sagt inne på min femte eller sjätte tub, så jag tycker att den är jättebra :)

   Radera
 3. Det här var riktigt metalliskt. Och himla fint!

  SvaraRadera
 4. Du var väldigt tjusig live också!

  Kram!

  SvaraRadera