lördag 29 september 2012

Shopping + shoppingtips

När det är erbjudande på Kicks väljer jag ofta att tolka det som en direkt uppmaning att shoppa. Häromdagen slog jag till på lacken på bilden och bunkrade bomullsrondeller och favoritremovern från Depend. Genom att jag kom upp i 500 kr fick jag ett presentkort på 100 kr tillbaka. Win!

Lacken är IsaDoras stärkande underlack Second Nail i nya färgren Pink, Oasis, Silk Road och Peacock från höstkollektionen och skuggan är Smashbox Torch som jag länge spanat på. Perfekt att passa på att plocka den för hundra pix ur realådan! Färgprov på skuggan kommer.

Fler tips:
 • Åhlens säljer OPI-lack för 120 kr styck och har samtidigt "3 för 2" på IsaDora-lack, bra men svårt att hitta höstens godbitar då det redan är rejält utplockat, iallafall i Lund och Malmö. På samma ställe hittar ni "ta 3 för 2" även på Depends minilack. Passa på att fynda höstfärgerna här också!
 • Hos The Body Shop får man halva priset på den billigaste produkten vid köp av två produkter med sensommardoften Vineyard Peach. De luktar mumsigt, passa på!
 • Kicks kan man också få en en Airbrush Concealer (04 Neutral Fair) i ordinarie storlek vid köp av valfri foundation eller BB-kräm från Clinique
 • Apotek Hjärtat har 30 % på flera ansiktsprodukter från Cliniderm.
Har ni fler bra tips på lut? Dela gärna med er i kommentarsfältet!

4 kommentarer:

 1. Härlig shopping o många bra tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns himla många frestande erbjudanden just nu :)

   Radera
 2. Cubus har 3 för 2 på alla nagellack. I varje fall i huvudstaden när jag var där i veckan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. oj, på alla! Det var inte dåligt! Tak för tips :)

   Radera