fredag 14 september 2012

Finfint i brevlådan

Pressutskick i alla ära, men det finaste man kan hitta i sin brevlåda är en alldeles oväntad present! Världens snällaste Honi hade sett häromdagen att jag saknade ett dotting tool. Eftersom hon hade ett över skickade hon det och en massa andra fina saker till mig! En sådan fantastisk överraskning att komma hem till efter en kämpig dag på jobbet och ett inte alltför kul MVC-besök.

I paketet fanns ett jättefint egenfrankat hololack som heter Thunder från ett skolprojekt. Det ska bli så spännande att testa, snacka om att nästa holofredag är räddad!

Läppstiftspennan Jumbo Lip Gloss Pencil kommer från GOSH och färgen heter 02 Flamenco Coral. Dagens läppar kommer inom kort! Den gudasöta babymössan kan också tänkas dyka upp i en dagens outfit (förhoppningsvis) om en sex veckor eller så :) Tusen tack, Anna!

18 kommentarer:

 1. Vad gullig Honi är! Herregud, har du bara sex veckor kvar till födsel? Åh, vad spännande! Fick sånna minnesbilder i huvudet. När våra småkillar var bebisar hade de benvita små lurviga mössor från H&M med öron på, de såg ut som två små nallebjörnar när vi var ute med vagnen. Så otroligt söta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så himla snällt!

   Mm, väldigt spännande och nervöst. Just nu vore det bästa om bebben kan behaga vända sig på rätt håll också, för den ligger fel nu...

   Så gulligt det låter med lurvmössor på dina killar :)

   Radera
 2. Honi är allt en riktigt goding! :) Ser fram emot att få se nagellacket på. :)

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig present! Snällt av henne.
  Det där med "inte roligt MVC besök" låter förstås inte bra. Hoppas ni är ok!
  Jag ser också fram emot att se både lacket och pennan på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det!

   Vi är ganska ok, om man bortser från "huvudet upp och fötterna ner" ;) Sen har jag order om mer vila också, för att minska sammandragningarna, men än så länge känns det ok, tack.

   Radera
 4. Åh vad gulligt av Honi! Det är just sådana saker som gör att man kan orka lite till. Det där med MVC besöket oroar mig också. Sköt om er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, absolut!

   Det mesta är helt ok, men husmorsknep att vända bebis mottages tacksamt ;) Tack!

   Radera
 5. Vad snällt - sånt som verkligen piggar upp en pissig dag! :) <3

  SvaraRadera
 6. Ååå så fint gjort av henne, vad glad man blir av att det finns så omtänksamma människor. Hoppas allt går bra med graviditeten =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, all omtanke uppskattas verkligen! Tack :)

   Radera
 7. Vad gulligt av henne! Såna presenter förgyller verkligen tillvaron...

  SvaraRadera
 8. De flesta jag har talat med om det här med att bebisen ska lägga sig rätt har sagt att det kan dröja intill sista veckan innan de är fixerade åt rätt håll, vissa gör det inte ens förrän kanske dagen innan. Så jag tror inte du behöver känna så stor oro för det ännu, även om jag vet att MVC kan vara riktigt bra på att skrämma upp oss föderskor. Speciellt om man är förstföderska..

  Gulligt av Anna att skicka så söta grejer! Sånt där kan verkligen förgylla en vardag! =)

  SvaraRadera
 9. Ja, det har du rätt i. den kan ju vända sig när som, det är bara det att den ligger så väldigt bestämt med huvudet vid mina reveben och har legat så i flera veckor nu :/ Jag får försöka se tiden an!

  Ja, jättegulligt!

  SvaraRadera