onsdag 5 september 2012

Lumene Vitamin C+ BB Cream och Vitamin C+ Detox Mask

I dagarna nåddes jag av information om två spännande hudvårdsnyheter från Lumene. Det rör sig om ytterligare en västerländsk BB-krämsvariant och en avgiftande ansiktsmask. Vi börjar med BB:n:

Vitamin C+ BB Cream (50 ml ) är framtagen för nordisk hud och utlovar ”6 produkter i 1" à la schweiziska armékniv. Krämen, som kommer i två nyanser, ska jämna ut hudtonen som en primer, täcka småfel som en foundation, återfukta och vårda, skydda mot solen med SPF 20 och förebygga åldrande med arkisk hjorton. Hjortronnektarn som ingår ska också ha en avgiftande och lystergivande effekt och krämens vitamin-c-innehåll ska hudens öka kollagensyntes och förbättra elasticiteten.

Kort sagt, i en enda hybridprodukt utlovas pigg och livfull hy med naturlig lyster. Vitamin C+ BB Cream passar alla hudtyper och alla åldrar. Innehåller inte parabener. 
 
Vitamin C+ Invigorating Detox Mask (60 ml) lovar omedelbar första-hjälpen-effekt för trött hud. Masken ska fräscha upp och ge lyster på 5 minuter, samtidigt som den ger hyn långvarig återfuktning och energi. Den är tänkt att användas en gång i veckan eller alltid när huden behöver en extra kick. Vitamin C+ Invigorating Detox Mask  innehåller över 90 % naturliga ingredienser, men varken parabener eller syntetiska färgämnen.

Jag är himla nyfiken på båda tuberna! Masken verkar påminna lite om Radiant Touch Detoxifying Mask & Micro Scrub som är en favorit hos mig sedan tidigare.

8 kommentarer:

 1. Verkar spännande! Ser fram emot att höra vad du tycker om dom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas kunna återkomma med utlåtande framöver :)

   Radera
 2. Haha, är det något märke som INTE har en BB-kräm nu? Fast de verkar helt olika varandra så det finns ingen röd tråd direkt. Jag kommer att skriva om L'Oreals variant inom några dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Troligen inte :) Det ska bli kul att höra vad du tycker om l'orealen!

   Radera
 3. Vad mycket som utlovas, väntar med spänning på recension =)

  SvaraRadera