torsdag 6 september 2012

Veckans shoppingtips!

Här kommer lite shoppingtips inför helgen:

 • Hos Kicks finns just nu en fin gåva-på-köpet från  Lancôme. Spana in! Man kan också fynda "ta tre betala för två" bland KICKS Nailpolish och L'Oréals fina nya lack Color Riche Green Couture.
 • Sist men inte minst; Ni har väl inte missat att man kan shoppa Orly-lack, bland annat dessa fina, hos både  kicks.se, eleven och nelly.

10 kommentarer:

 1. Alltså L'oreal-lacken är ju så bra! Det var en fin Lancome-gåva också! Älskar Cliniderm... fasen nu gjorde du mig köpsugen med alla dina fina tips. Tur jag är så upptagen att jag inte hinner shoppa, hihi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är urbra! Jag har sett något på dig som jag jättegärna vill ha...

   Ha, ha, upptagenhet är räddningen ibland :)

   Radera
 2. Shoppa Orly i svenska butiker? Nu skojade du allt till det va? ;-) Missförstå mig rätt, en enkel fråga: Varför tipsa om det när de kostar 5-6 dollar hos amerikanska webshoppar? Ingen vill väl betala mer än man måste?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att det känns skumt att betala svenska priser för både OPI, Essie, Orly och China Glaze, men det finns en och annan som föredrar att shoppa i Sverige från auktoriserade återförsäljare. Då vet man att det är äkta vara :) Jag gör själv lite både och, men får ganska ofta frågor i bloggen just om vad som kan köpas här på hemmaplan.

   Radera
  2. Det måste vara såna som är ekonomiskt oberoende... Och köper man från riktiga e-tailers får man ju äkta vara. E-bay kan ju vara lite trixigare!

   Radera
  3. He, he, ja... Eller sådana som vill ha ett (1!) riktigt fint rött lack, ett ljusrosa och et genomskinligt, kanske?

   Jag är himla sugen på e-bay, men lite för feg ibland. Plus att jag är rädd att helt förköpa mig :)

   Radera
 3. Håller med linda men kan ju vara bra att veta för nån kanske. Tänkte ifall man har ett presentkort och inte vill ha några kläder utan vill ha just lack. Fast som linda skulle jag inte köpa lack från en plats om jag vet att jag kan få dem billigare på en annan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju bra att veta att möjligheten finns! En del vill shoppa i butik, några vill shoppa i Sverige, några utomlands och så vidare. Jag gör lite bådadera :)

   Radera
 4. Många bra tips! Jag tänker nog slå till på en Lumene grej, nämligen 2 fas serumet som är mer en olja. Den med två färger man måste skaka. Hade den för flera år sen men råkade slå den i golvet...glasflaska...
  Kom att tänka på den härförleden, och blir det en kall vinter med torr och känslig hy tror jag den blir kanon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det serumet är verkligen inte dumt (utom möjligen flaskan då...)!

   Radera