söndag 9 september 2012

Recension: IsaDora Dynamic Lash Growth Mascara och Dynamic Lash Growth Serum

Nu är det hög tid för en recension av Dynamic Lash Growth Mascara och Dynamic Lash Growth Serum från IsaDora (189 kr styck). Jag ha använt båda produkterna konsekvent i lite mer än en månad. I studier har man sett en fransförlängning på 20% och att tillväxten av fransar ökade med 169%.

 Här har vi före-bilderna. Mina fransar är genomskinliga, så de gör sig verkligen inte bra på bild...

Hur är de då att använda? De är bra! Borstarna är lätta att måla med, förpackningarna smidiga och ingen irritation uppstår vid användning.

Och effekten? Tja, på omålade fransar är det väldigt svårt att se någon tydligt förlängning på bild. I många andra recensioner jag sett av just dessa produkter har man visat en omålad före-bild och en efter-bild med maskara. Det känns som fusk tycker jag, de allra flesta maskaror levererar ju jämfört med omålade fransar...

Även om längd eller mängd som sagt är svårt att visa på bild (beror kanske lite på mig som fotograf också...), tycker jag mig se en viss effekt ändå. Men 169%, nej! Jag har dock längre och tätare fransar än förut, och kommer att fortsätta använda produkterna. Nattnäringen känns som en riktigt bra rutin för starkare fransar! Det blir en 4:a i betyg till serumet.

Själva maskaran är inte heller så dum! Om man bara vill köpa en produkt kan det ju vara praktiskt med näring och färg i ett. Som maskara beträffat tycker jag dock att just IsaDora har några som är bättre, exempelvis Big Bold Mascara Super Volumizing (bäst!), WigWham Heavy Lashes Mascara eller IsaDora Precision Mascara (recension här). Dynamic Lash Growth Mascara är inte helt olik just Precision Mascara, och jag använder gärna upp mitt exemplar, men kommer troligen att satsa på någon av de andra maskarorna vid nästa köp. En 4:a i betyg har dock maskaran gjort sig förtjänt av! Den är lättmålad, osmulig, sitter bra och ger hyfsat med längd och volym. De vårdande egenskaperna drar upp betyget ett snäpp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar