lördag 25 augusti 2012

"Påfyllning och shoppingtips", eller "Jag älskar Kicks!"

Jag trodde att jag skrev detta inlägget redan förra helgen, men det verkar jag tydligen inte ha gjort. Vi går direkt på krångliga rubriken: Jag behövde påfyllning av favoritremovern från Depend. Den har under en lång period inte funnits på "mitt" Kicks, men nu är den tillbaka. Den trevliga personalen kom dessutom ihåg att jag efterlyst den och berättade att den kommit. Älsk på det!

Jag behövde också påfyllning av Seche Vite. Det är så himla bra, även om det är dyrt och inte varar så länge. Nu blir det tips och anledning att gilla Kicks i ett: Just nu säljs Seche Vite med 30% rabatt för medlemmar hos Kicks. Gött!

Ett annat fint erbjudande hos Kicks just nu är gåva-på-köpet från  Estée Lauder. I förra veckan, dagen innan gåvoerbjudandet började gälla, hjälpte jag min mamma att shoppa loss i Estée Lauder-disken (med mitt klubbkort, då hon bor i Kickslöst land). Hon slog till på märkets BB-kräm Day Wear BB Anti-Oxidant Beauty Benefit Creme SPF 35 och ett tjusigt korall-läppstift. Jag hade fortfarande semester den dagen, så vi var tyvärr inte på mitt vanliga Kicks. När jag sedan kom till mitt vanliga Kicks dagen efter var de så himla gulliga att de skickade med en gåva när jag berättade vad jag just missat.  Sa jag att jag älskar Kicks?

Gåvan innehåller Splash Away Cleanser, Even Skin Tone Illuminator, DayWear Creme SPF 15, Pure Color Gloss och Sumptuous Extreme Mascara.

Har ni sett fler fina shoppingtips till helgen? Dela gärna med er i kommentarerna!

12 kommentarer:

 1. Vilken bra service de har på "ditt" Kicks! :)
  Jag gillar Dip in-removern, men efter att tag känns det som om den lämnar kvar en smutsig hinna på mina naglar så jag har gått över till vanlig remover igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är toppen :)

   Aha, jag får också en sådan hinna efter ett tag, men då byter jag burk. Det brukar dröja någon månad, trots att jag använder den flera ggr i veckan.

   Radera
 2. Vilken toppenbra butik! Jag är allt bra sugen på E Lauder-erbjudandet..... Riktigt sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är mycket bra!

   Jag kunde tänka mig att du skulle vara sugen, alla grejerna verkar ju kanonbra!

   Radera
 3. Jag har Seche för ett liv framöver tror jag annars hade jag slagit till. Köpte en refill-FLASKA! senaste gången jag beställde från TD.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh så smart med refill-flaska!

   Radera
 4. Fröken Frodig26 augusti 2012 20:21

  Vilket bra Kicks du verkar ha! "Mitt" är väl... tveksamt, personalmässigt. Om jag ska vara snäll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken otur att de inte är bra! Jag hört en del sådant innan också, men just på mitt (eller tom min, både vid jobbet och hemma) är alltid superschyssta.

   Radera
 5. Serviceminded KICKS personal, men å andra sidan känner de dig nog ganska väl vid detta laget?;)
  Ockå köpt en refill av SV, väldig praktisk lösning. Min dip-in burk använder jag nästan uteslutande till nailart verktyg och doppa spetsen på corrector pennan;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. He, he, det är nog så det ligger till :)

   Detta med refillen måste jag absolut kolla upp, verkar ju genialiskt!

   Radera
 6. Allltid roligare att handla när det är trevlig personal! Jag shoppade också remover igår fast jag köpte Isadoras miljövänliga. Testade den på kvällen och var väldigt nöjd. Kul att du är nöjd med Seche vite, men du vet att det finns mycket billigare på ebay va?:)Jag kör ju Poshé och brukar också köpa refillflaskor, ett kit med en vanlig flaska och en 60 ml refill brukar räcka 1,5 år ungefär...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste nog lära mig e-baya vad det lider, det blir ju ren ekonomisk vinst :)

   Radera