onsdag 15 augusti 2012

Festöga steg-för-steg med Brown Patina från IsaDora Paradox

Jag kunde inte hålla tassarna borta från de tjusiga Paradox-prylarna särskilt länge, utan slog till på ett öga direkt. Med i utskicket fanns en steg-för-stegbeskrivning (tutorial) till den varma bruna looken, så jag beslöt att testa den fullt ut. Jag tycker att det blev riktigt snyggt, men att det är lite mer än vad som känns bekvämt på jobbet. Till fest tycker jag dock att det är klockrent. Det metalliska skimret i skuggorna är effektfullt, men lite svårfångat på bild. Vad tycker ni?

 
Jag kan berätta att skuggorna var krämiga och fina att jobba med och att både kajalen och eyelinern glider på hur lätt som helst. Glossy Eyeliner är faktiskt en av de mest lättmanövrerade flytande liners jag testat, tummen upp för den! Twist-up Metallic Eye Pen verkar sitt bra på vattnelinjen också.

Här ser ni vad jag använt: Eye Shadow Quartets  63 Brown Patina från IsaDora förstås, Big Bold Mascara Super Volumizing, UDPP, Beauty Base Dark Under Eye Concealer (recensioner här!) från Lumene, Instant Lift for Brows från Clinique, Glossy Eyeliner i 42 Dark Brown (färprov här) och Twist-up Metallic Eye Pen 54 Dark Brown (färprov här).

Här är steg-för-stegbeskrivningen från IsaDora. Kul att få med en sådan! Om jag inte hade vaktat valp hade jag kanske orkar fotografera steg-för-steg jag också, men nu verkade det lite för komplicerat.

6 kommentarer:

 1. Åh wow - party party! Mycket fint!

  SvaraRadera
 2. Så fint, jag gillar eyelinern! Jag kärade ner mig i ögonpennan så den fick följa med mig hem idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Pennan är tokfin, hoppas att du blir nöjd med den!

   Radera
 3. Det var snyggt! Vilken fin partysminkning! Men nu blir jag ju intresserad av den bruna paletten också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Paletten är finfin, mjuka och trevliga nyanser. Färgprover kommer inom kort :)

   Radera