torsdag 30 augusti 2012

Höstens godbitar från The Body Shop

Nu har jag äntligen lyckats hämta ut höstens godsaker från The Body Shop! Eftersom jag är som jag här börjar vi med en snabbtitt på sminket. I paketet låg ett nytt rouge, All-in-one Cheek Colour (125 kr). Mer om den och övriga make-up-nyheter i senare inlägg! Nyansen heter Bubblegum och är knalligt rosa. I den tjusiga silvertuben döljer sig All-in-one BB Cream (195 kr 25 ml).

The Body Shops All-in-one BB Cream utlovar nio effekter i en produkt: den anpassar sig till hudtonen, jämnar ut, fuktighetsbevarar i 24 timmar, ger vård, len yta, en fjäderlätt känsla, är nästan osynlig och den täpper inte till porer. Tvärt emot de flesta BB-varianter innehåller den inget solskydd, dock kommer den i tre nyanser, vilket är fler än vad många andra märken har. Formulan är av samma typ som L'Oréals, det finns små pigmentkulor som krossas när man smörjer ut produkten. Jag har fått nyansen 02. Som ni ser på bilden ovan är den i mörkaste laget. Den borde dock fungera för testning så att jag kan ge ett utlåtande inom kort!

Här ser ni säsongens doft för kroppsprodukter, Vineyard Peach. Jag säger bara: Mums! Vineyard Peach Body Lotion (145 kr 250 ml), Vineyard Peach Shower Gel (80 kr 250 ml), Vineyard Peach Body Butter (175 kr 200 ml) och Vineyard Peach (195 200 ml). Jag gillar även de nya stilrena förpacknignrarna. Tummen upp!

I utskicket fanns även tre dofter, två lättare Body Mists (125 kr 100 ml) i Coconut och Satsuma och Madagascan Vanilla Flower (265 kr 50 ml) från Scents of the World. Scents of the World är en ny doftserie med 100% ekologiska essenser och doftextrakt. I serien finns också Body Lotion och Perfume Oil. Här ska sniffas loss!

6 kommentarer:

 1. Många intressanta saker där! Persikogrejerna måste jag definitivt kolla in. Blir inte helsåld på BB crèmen, solskydd är något jag vill ha, så denna varianten hoppar jag över. Men allt det andra ser hur fint ut som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Jag är nyfiken på BB:n, men när det väl kommer till kritan vill jag också ha solskydd...

   Radera
 2. hade jag sett det här innan jag gick på stan idag så hade jag fan svängt in hos tBS. Nu gjorde jag inte det och ångrar mig...

  SvaraRadera
 3. Attans! Jag borde också svängt inom. Det var ju klubbdag idag också med massa fina erbjudanden. :-/ Jag trodde att det var klubbdag även imorgon... Felsatsning! Kanske kan du tjata dig till fina mandelhandkrämen på köpet även om du shoppar loss imorgon :)

  SvaraRadera
 4. Åh, Madagascan vanilla flower låter som en Ninni-doft! Sen gillar jag persika och aprikos och sånt, älskar CCS-bodylotion som vi fick i våras!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är verkligen värd en sniff!

   Ja, CCS:en är grym! Dessa luktar lika gott!

   Radera