fredag 24 augusti 2012

Dagens öga med Brown Patina

Här har vi ett vardagsöga från veckans som gått. Jag har gjort en diskretare sotning med nya paletten Eye Shadow Quartet  63 Brown Patina ur IsaDoras höstlook Paradox. En festligare variant kan ni se här!

Jag använde: IsaDoras Bronzing Powder i 48 Matte Tan (färgprov) och ögonpalett från samma märke, Age Defense BB Cream SPF 30 från Clinique (recension här!), läppstiftsnyheten Perfect Matt Lipstick i 01 Bare Bohemian (se färgen på här!), UDPP, Glow Stick Blusher i nya färgen Vintage Rose (färgprov!), Dynamic Lash Growth Mascara från IsaDora, Instant Lift for Brows från Clinique, och Twist-up Metallic Eye Pen 54 Dark Brown (färprov här).

10 kommentarer:

 1. Mycket fint sotat! Jag var och tittade på den andra paletten igår, men bestämde mig för att låta bli då den drog mer åt grått än åt blått som jag hade trott. Den var fin, men inte så unik att jag var tvungen att ha den...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Jag trodde också att den skulle vara blåare! Grått har man ju en hel del sedan tidigare...

   Radera
 2. Så snyggt! Den ljusa såg väldigt glittrig och fin ut :)

  SvaraRadera
 3. Fröken Frodig26 augusti 2012 20:22

  Väldigt fint :)

  SvaraRadera
 4. Det här blev ju riktigt fint, den verkar inte så tokig faktiskt, paletten alltså. Jag shoppade Wet n Wild-paletter i helgen på halva priset. Det blev väldigt billigt. De säljer ut dem på mitt maxi, kan kanske va ett av shoppingtipsen du efterlyste:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej, den är inte så dum. Aha, wnw på Maxi, alltså... Måste ta mig dit inom kort!

   Radera