måndag 27 augusti 2012

Grönt med Brite Bird


Idag har jag haft semester, men ägnat stor deal av dagen åt MVC-besök, inte tipptoppkul. Betydligt roligare att hälsa på alldeles nykläckt kusinbarn! Dagens öga är alltså inte dagens idag heller, utan hämtat ur arkivet. De gröna ögonskuggorna kommer båda från Brite Bird.
I dagens:  bronzer Indian Summer  från Lumene, rouget Cherry Blossom från Lily Lolo (färgprov här), Beauty Base Dark Under Eye Concealer (recensioner här!) från Lumene, skuggorna Micromiss och Bjooti från Brite Bird, Precision Mascara från IsaDora (recension här), brynpennan Instant Lift for Brows från Clinique, 24/7 glide-on eye pencil i Covet från Urban Decay och limegröna Green Glow från Max Factor

8 kommentarer:

 1. tack för mysigaste stunden idag! kom snart igen :-) kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själva :) Vi kommer gärna igen snart! Hoppas att dagen varit lite lugnare än gårdagen! Kram!

   Radera
 2. Vilken bra idé med tvåfärgad underkant! Måste provas.

  SvaraRadera
 3. Glukosbelastning? Allt är väl bra med dig och Knodden?
  Ögat var jättefint, får nog också prova tvåfärgat under ögat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Nix, glukosen är redan avklarad. Det var äckligt, men ok! Allt är bra med mig och Pyret, tack, förutom att jag är helt överjävligt jättetrött. Dessutom har jag en hel del sammandragningar på eftermiddagarna, så från och med igår eftermiddags ska jag bara jobba 50%. Jag hoppas att det ska hjälpa!

   Radera
  2. Ja du måste ta det lugnt och inte stressa! Den lille/lilla ska ligga i magen ett bra tag till. Helst! Föda för tidigt är inte roligt alls, har själv gjort det. Så ta det lilla lugna och ta hand om dig! Kram!

   Radera
  3. Tack söta du! Jag jobbar på att undvika neonatal allt jag kan :)

   Radera