onsdag 23 februari 2011

Recension: IsaDora Second Nail


Sedan jag fick IsaDoras Second Nail har jag använt det som bas varje gång jag lackat om naglarna. Det funkar kanonbra som baslack, ytan blir jämn och fin och nageln skyddas från missfärgning. Även att ha lacket på egen hand blir bra. IsaDora utlovar "en ny nagel på sekunden", och det är faktiskt inte mycket till överdrift. Nyansen är väldigt smickrande och ytan blir hård och blank. Här kan ni se lacket ensamt på. Bra grejer!

Hur det är med långvarigt stärkande effekt är svårare att uttala sig om. Jag har inte särskilt sköra naglar till att börja med och det har inte förändrats nu. Alla ingredienserna som ska stärka nageln (omega 3, mineraler, solrosfröolja, kalcium, rött te, ginko mm) låter ju dock lovande. Plus i kanten också för att lacket är fritt från farligheter som fomaldehyd, toluene, DBP och camphor.

Second Nail kostar 79 kr för 6 ml och kommer att finnas i butik från vecka 12. Jag har egetnligen inte testat så mycket annat i genren, men jag gillar det, så det blir högt betyg. Tillgängligheten är ett stort plus!
Betyg: 4 av 5

8 kommentarer:

 1. Men håll inte på och locka mig nu att köpa fler grejor... jag får inte! ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag ÄLSKAR den där :) Mina naglar skivar sig JÄMT och nu är det bara en nagel som skivats sönder sedan jag började använda den :D Har brutit av en till men det var mot ett bowlingklot så det kan nog inget mirakelmedel hjälpa mot ;) Mina naglar har hållit så bra att dom börjar bli på tok för långa :P Måste korta ner dom så jag får ur linserna, hehe :)

  Det där kommer nog vara mitt baslack all time framöver :)

  SvaraRadera
 3. Wysteriia: Vad bra att den är så bra stärkare också! Jag överväger också starkt att köpa en nya när mitt exemplar tar slut. Himla bra grej!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också om den, både som stärkande lack och som baslack. Toppen!

  SvaraRadera
 5. Josephine: De flesta verkar verkligen gilla den!

  SvaraRadera
 6. funderar på att testa den jag med :)

  SvaraRadera
 7. just nail it: Gör det, den är kanonbra!

  SvaraRadera