fredag 25 februari 2011

Shoppingtips!

Nu är det dags för lite shoppingtips igen, redan på fredagseftermiddagen denna veckan. Hoppas att de fortfarande gäller, inlägget har blivit liggande ett tag... Hojta gärna till om jag har fel i något, eller om ni har fler bra tips att dela med er av!

Åhléns har en gåva-på-köpet från Lancôme just nu som innehåller bland annat prover på Genfique, vilket påminner mig om att jag inte hunnit testa den än. De har också 20% på produkter från Emma Sjöbergs hudvårdsserie Emma S.

20% på ett helt kosmetikköp på H&M för klubbmedlemmar, alltid trevligt! Min kupong är redan uppshoppad. Gula lacket Going Bananas ropar "kom och köp" till oss alla! På H&M hittar ni även IsaDoras stilrena singelskuggorn Eye Focus till rabatterat pris (69 kr) och alla Maybellines maskaror prisnedsatta (minns tyvärr inte med hur mycket...)


Om man köper puder från IsaDora, på exempelvis Kicks eller Åhléns, får man just en miniflaska Velvet Touch Foundation på köpet. På Kicks hittar man också bland annat fina på-köpet-kit från bareMinerals. De finns tyvärr inte på bild, men de är värda att spana in live...


Lindex har alla IsaDoras maskaror för 89 kr styck och alla läppgrejer från Lumene Natural Code för 49. Det allra bästa med Lindex är att de har just Lumene Natural Code, tycker jag. Jag är väldigt nöjd med det jag testat hittills från märket.


Jag kanske borde inkludera lite nättips också! L'Occitanes svenska nätshopp bjuder på frakten i helgen. Där finns också en gåva om man handlar för mer än 950 kr.

God jaktlycka!

5 kommentarer:

  1. Du har alltid så bra tips! Här råder tyvärr köpstopp just nu för jag har förköpt mig lite på sistone, hihi.

    SvaraRadera
  2. Vem vill inte har lite rabetter?!

    SvaraRadera
  3. Ninni: Jag försöker också hälla lite i slantarna nu. Tipsar er istället :)

    Emma: precis :)

    SvaraRadera
  4. En sån kupong tror jag inte jag har fått. Eller så har jag bara missat det. Synd, för jag var på H&M och shoppade idag. Inte going bananas men spending cash with carl och no mambo jambo samt mascara...

    SvaraRadera
  5. Emma P: Orättvis om du inte fått kupong! Spending cash with carl och No mambo jambo är rysligt fina, bra fyndat :)

    SvaraRadera