onsdag 16 februari 2011

Brush with Fashion


The Body Shop släppte i dagarna (igår närmare bestämt) en sminkkollektion i samarbete med London College of Fashion. Kollektionen heter Brush with Fashion och innehåller bland annat de produkter ni ser här ovan. Färgerna går i rosa och aprikos, precis min tekopp!

Mest sugen är jag på Illuminating Face Bas (LE) i 01 Apricot Glow, en lystergivare med inbyggd borste som kan bäras under foundation för att skapa en "soft-focus-effect". Hur bar låter inte det? Kostar 245 kr.

Ni ser också Tailored Cheek Stain i 01 Hot Pink (195) och den ljusreflekterande concealern Lightening Touch (195). Dessa två tillsammans med Apricot Glow tror jag är klockrena för en perfekt vårfräsch hy. Jag måste spana in dem fortast möjligt! (Plötsligt blir jag osäker på om concealern verkligen finns i Sverige. Finns inte på hemsidan, men finns i pressmaterialet. Någon som vet?)
Skuggpaletterna ser också fina ut, jag är ju extremt svag för sådana, men har å andra sidan en ansenlig samling redan. Grå och rosa 02 La Mode (295) ser mest lovande ut att döma av LipGloss Bitch eminenta färgprov. Vad tycker i om kollektionen?

7 kommentarer:

  1. Kollektionen ser jättefin ut, härliga färger och fina paletter. Tror dock inte det blir något köp ändå, har allt för lika produkter hemma.

    SvaraRadera
  2. Lightening Touch finns i sverige. Den ingår i det ordinarie sortimentet till skillnad från LE-produkterna i kollektionen. http://www.thebodyshop.se/web/makeup/underlag/Lightening_Touch-254.aspx

    SvaraRadera
  3. Makeuponista: Så kanske det är för mig också, men jag är så himla frestad!

    Tina: Så är det naturligtvis! Tack!

    SvaraRadera
  4. Var såklart inne en sväng, blev den rosa silvriga paletten och tint:et.

    SvaraRadera
  5. Emma: Åh! *avis* Jag var också inne, men vill plötsligt ha alltihop, så jag kunde inte bestämma mig ;)

    SvaraRadera
  6. Jo visst finns concealern, den köpte jag tidigt i höstas! Lite för tunn för min smak, jag behöver lite mer täckning. Annars är den är väl helt ok runt ögonen, känns återfuktande och skön. Ingen stark doft heller, plus i min bok.

    SvaraRadera
  7. Fröken Frodig: Det låter ju riktigt bra!

    SvaraRadera