lördag 20 mars 2010

Tvådagars med guldkant



Idag och igår har jag haft en enkel dagssminkning med GOSH i Love that beige och Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil i Eldorado som huvudaktörer.



Jag gillar guldkanten under ögat, även det får mig att fundera över om jag behöver en mer utslätande ögonkräm....


Trots den enkla sminkningen gick det åt en och annan produkt! Sculpt and Shape Powder i Bone Beige/Emphasize från MAC, Benefit Sugarbomb, Industrial strength concealer Boi-ing och Powderflage under ögonen, Clinique High Impact Mascara, GOSH i Love that beige från frans till bryn, Quick liner for eyes i Smoky brown, IsaDora Inlier kajal i Blonde, Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil i Eldorado och den färgade dagkrämen You rebel lite från Benefit.

Medan jag har bloggat på här, har mina festmålade klor hunnit torka. Nu ska jag dra igång med en ny sminkning och bege mig på disputationsfest. Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig lördagskväll!

7 kommentarer:

  1. Du vet då hur man sätter guldkant på vardagen. ;)
    Superfint.

    SvaraRadera
  2. Ojojoj, om du behöver utslätande kräm behöver jag en burk med spackel... ;D

    Jättefin guldkant på vardagen!

    SvaraRadera
  3. Jättefin sminkning, den lilla guldkanten är verkligen söt. Hoppas att du blir en trevlig kväll, ser fram emot att få se naglar och smink:)

    SvaraRadera
  4. Jag älskar ju guld! Så fint! Alla passar i guld. Sen undrar jag om du inte kan skriva lite om den färgade dagcremen You Rebel från Benefit. Konstigt nog har jag inte lagt märke till den förut... väldigt märkligt eftersom jag älskar färgade dagcremer och Benefit är ju ett av mina favvomärken. Tuben ser ju härlig ut!

    SvaraRadera
  5. Tina: Tackar =)

    Sminkan: Du behöver inget spackel! Tack =)

    Emma P: Tack! Jag tror att jag kommer att fortsätta hala fram den sminkningen när inspirationen tryter.

    Ninni: Tack! Jag ämnar inom snar framtid skriva mer om You rebel (tillsammans med en annan färgad dagkräm...) Tills dess har jag en kort recension här: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2009/03/recension-you-rebel-lite.html

    SvaraRadera
  6. Guldsminkningar är så snyggt!!!

    SvaraRadera