fredag 12 mars 2010

Mintig kvällens




Nu har jag mintat till kvällens, och ska snart ge mig iväg! Mintigheten förtogs lite av den varma basen, men det funkade mestadels bra att måla över dagens dagssminkning. (Skrolla ner för den!)


Utöver produkterna i dagens nedan, har jag använt skuggor från IsaDora (de gråa och den gröna) och rouget Luxury från Make up store.

Nu travar jag, sambon och vårt TP iväg till kompisar, och jag önskar er en trevlig fredagskväll!

5 kommentarer:

  1. Det blev riktigt fint Kerstin. Otroligt snyggt med mint och brunt, det tror jag banne mig att jag ska testa imorgon. Apropå mint så höll jag i både isadoras och China Glazes mintlack tidigare idag. Ställde dock tillbaka båda två, måste fundera lite på saken. Jag är nog ingen pastellflicka.

    SvaraRadera
  2. Åh, mint! Vad härligt! Hoppas du får en jättefin kväll!

    SvaraRadera
  3. Emma P: Tack! Vad kul om du gör ngt liknande! Jag spanade också på de två lacken igår! CG kändes lite ljus tycker jag, men jag är sugen på IsaDoras (trots att jag redan har Essies...) JAg trodde ju inte heller att jag var SÅ pastellig, men det var jag visst =)

    Ninni: Tackar =)

    SvaraRadera
  4. Jajemensan nu är jag brun och mintig:) har fotat så kommer nog lägga upp ikväll. Mmm, den är lite ljus. Samtidigt så inbillar jag mig att den lite dammigare tonen är klädsammare än Isadoras karamelligare variant, men jag kan ju ha fel. Haha, ja men mint är nog vårens stora trend så det gör säkert inget att du har två:)

    SvaraRadera
  5. Emma P: Det var jättekul att se din version, den blev verkligen ursnygg!

    Ja, det kan nog vara så att CG är lite mer lättburen. Det blir spännande att se om du köper! Jag lutar ändå åt Isadoras, eftersom den är ngt grönare i tonen.

    SvaraRadera