onsdag 17 mars 2010

RegnbågsnaglarJag har följt Marias exempel och målat naglarna i olika karamelliga färger. Jag känner mig fånigt fin och kan inte sluta titta på mina naglar! Nu får ni också en och annan bild att spana på...
Jag målade lite olika på höger och vänster hand.


Utöver att jag tycker att det blev så fint att jag inte kan sluta titta på mina egna tassar, tycker jag att detta är ett kul sett att förnya sig utan att köpa på sig en massa nya lack.Jag valde persika, korall och två knalligt rosa lack. Lacken heter Peachy (GOSH), Cute as a button (Essie), Funny Face (Essie) och Mod sqaud (Essie). Har ni testat mulitfärgade naglar? Vill ni testa? Hur kombinerar ni?

16 kommentarer:

 1. Dessutom är det ett bra knep om man har många nya lack som man vill hinna testa :)

  SvaraRadera
 2. Vad fint! Riktigt spralliga och våriga färger.. :)

  SvaraRadera
 3. Jag har inte testat multifärgat, men kanske borde prova. Vilka härliga vårfärger!

  SvaraRadera
 4. Åh, roligt, roligt roligt!! Jag vill också! Jag har gjort så någon gång, och RÄTT ofta har jag spexat till med en ynklig nagel i en avvikande färg, men oftast kör jag på den lata varianten med allt i samma. Till helgen kanske dock..;) Kul att det var lite liknande färger också så det itne var en blå nagel, en gul, en röd osv.. Det hade nog lätt kunnat kännas mer utstuderat och lite clownigt.

  SvaraRadera
 5. Åh, vad fint! Vilken rolig manikyr!

  SvaraRadera
 6. Maria: Ja, absolut =)

  Marybeth: Tack!

  Nailtastic: Gör det, det piggar upp vilken dag som helst =)

  Basteth: Precis, detta kändes kul o lagom spejsigt för mig, utan att kollegorna satte kaffet i halsen =)

  Sminkan: Tack!

  SvaraRadera
 7. Åh, vad jag blev inspirerad nu! De ser tamejtusan ut som godisbitar! Yammi!

  SvaraRadera
 8. Det blev ju jättefint ju! Jag hade multifärgade i somras, lila, rosa, blå, grönt och gult och dessutom matta. Jag tyckte det var himla kul faktiskt, skulle lätt kunna tänka mig det igen, men det vill ju till att man väljer sina tillfällen:) Din variant var lite mer lättburen så den kan man nog komma undan med lite här och var.

  SvaraRadera
 9. Otroligt fint. Jag har inte provat multifärgat, jag har problem att se vilka färger som passar.

  SvaraRadera
 10. Ninni: Vad kul att höra! Kanske är det därför jag är så himla godissugen hela tiden =)

  Emma P: Tack! Jag kommer ihåg dina mulitfärgade, de var supersnygga! Ja, är man i samma färgskala blir blir det lite snällare.

  SminkJante: Tack! Jag kan inte tänka mig att du skulle ha svårt att se vad som passar (eller är det för att jag inte är så dogmatisk när det gäller matchning...) Du får lägga upp förslag i bloggen =)

  SvaraRadera
 11. Åh vad fint! Som karameller! :-)

  SvaraRadera
 12. Jättefint! Förra sommaren körde jag en kombo på tårna i form av olika rosa o orangeröda nyanser, blev rätt snyggt faktiskt. Jag ska få hjälp/handledning av en tjejkompis framöver för att kunna fixa en egen nagelblogg. Förslag på namn på den Kerstin? Dagens naglar o tår består av Depend nr 91(skitlack), men färgen är både djup o snygg täcker bra, det är ett rostbrunrött lack!!

  SvaraRadera
 13. Superfin kombo, jag blev också inspirerad att testa! Just i samma stil som du, somriga nyanser som påminner om varandra:)

  SvaraRadera
 14. Peter: Ja, vad kul om du börjar blogga! Bloggnamn är supersvårt! (Jag är inte helt nöjd med mitt, men jag körde på ändå...) Kanske ngt enkelt som "Peters naglar" eller "Nails by Peter", eller kanske du kan döpa den efter något favoritlack?

  Badbomben: Tack! Jag hoppas på att du också testar, och visar =)

  SvaraRadera
 15. Jätteläckert! SÅ himla fint.

  SvaraRadera