onsdag 27 november 2013

Recension: Snow Crystal Nail & Cuticle Rejuvenating Oil och Base & Top Coat All-In-One

Jag har testat Nail & Cuticle Rejuvenating Oil och Base & Top Coat All-In-One från svenska nagelmärket Snowcrystal

Vi börjar med ett kort omdöme om oljan Nail & Cuticle Rejuvenating Oil! Innehållet i flaskan är det inget fel på, däremot gör penseln att jag inte alls kommer överens med produkten. Från början var den helt stel, som om den var ihopklistrad (måndagsexemplar?) Jag löste det genom att klippa av toppen, men penseln var fortfarande för hård i borsten. I övrigt är det som sagt inget fel på innehållet, men jag ser mig om efter en ny nagelolja.
Betyg: 2 av 5
Allt-i-ett baslacket Top Coat All-In-One är helt okej som baslack. Däremot är jag tveksam till om det verkar stärkande för mina naglar. De är i betydligt sämre skick nu än när jag kör med Second Nail från IsaDora. Som topplack lovar Top Coat All-In-One att öka glansen och hållbarheten på lacket. Det lever lacket faktiskt upp till, däremot gör det inga under för torktiden (och det lovar Snow Crystal inte heller). Detta gör dock att jag inte testat så många gånger. Överlack ska vara snabbtorkande för att gå hem hos mig!
Betyg: 3 av 5
Jag och Top Coat All-In-One eller Nail & Cuticle Rejuvenating Oil är helt enkelt ingen bra matchningar. Kanske passar det någon annan bättre? Någon mer som testat Snow Crystal Nail Necessities?

(Följ länk för att läsa mer om nagelvårdsnyheterna Nail Necessities.)

2 kommentarer:

  1. Bra konkreta recensioner! Känner definitivt att jag kan klara mig utan dessa, håller helt med om att överlack ska vara snabbtorkande...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är ju verkligen sanbberiet man vill å!

      Radera