fredag 1 februari 2013

The Body Shop Colour Crush Eye Shadow

Nu är det dags för en närmare titt på godsakerna från The Body Shop som landade här igår. Först ut Colour Crush Eye Shadow. Även om jag gillar hudvård är det ändå smink, och främst ögonskuggor som får mitt hjärta att klappa fortast!
De nya Colour Crush Eye Shadow kommer i hela 30 olika nyanser, 23 skimriga och sju matta. Skuggorna innehåller extra finfördelat pigment och är berikade med mängder av fina oljor från olika Community Fair Trade-projekt, exempelvis kokosolja, paranötsölja och sesamolja. Man ska kunna bygga färg till önskad intensitet och de är givetvis 100% Curelty Free. Av de varma nyanserna ovan tycker jag att Be My Clementine ser extra fin ut. Den hoppas jag att många vågar prova, orange ögonsmink är minsann snyggare än många tror!

Bland nyanserna finns, som ni ser, både knalligt och mer neutralt. Jag skulle våga påstå att alla kan hitta en favorit här. Kul med en så stor ögonsatsning från The Body Shop! De tre gröna överst här är ett måste för mig känner jag.
Blått och lila här (och en mer neutral som smet från de andra bilderna). Hoppas att ni gillar att se hela gänget. Bildsnickeri är inte min starkaste sida, så det tog en stund. Färgprover och sminkningar kommer efterhand!

Förpackningarna är på Colour Crush Eye Shadow är inte heller dumma. Jag gillar smått och smidigt, precis som rougen All-in-one Cheek Colour som kom i höstas, spana in dem här!

8 kommentarer:

  1. Så många fina! Men jag skulle nog ändå välja Brownie & Clyde, eller Caramel Flirt, för att ha som varjedagsskugga :)

    SvaraRadera
  2. Be my Clementine är fantastiskt fin, köpte den och Berry Cheeky förra veckan och har använt i alla fall Be my clementine mycket. Den är aprikos med inslag av guld skimmer.
    Fick också hem samma skuggor som du och blev så glad då det var precis de som jag var mest sugen på!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klementinen måste nog flytta hem till mig också :)

      Radera
  3. Blue over you är nog min favoritfärg... men måste nog se dem i verkligheten.

    SvaraRadera
  4. Oj oj så många fina! Blir dyrt! Den mörkgröna ser finfin ut, flera av dom blå också, men av nån anledning fastnar jag väldigt mycket för Something Blue. Ingen färg jag brukar använda. Måste kolla in dom irl och se vilken jag börjar med!/Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Something Blue är så otroligt snygg!

      Radera