lördag 2 februari 2013

Absinth-nyheter från The Body Shop

Utöver de fina ögonskuggorna Colour Crush Eye Shadow fanns hudvård och dofter i paketet från The Body Shop. Ovan ser ni den nya handvårdsserien Absinthe som utlovar rena, silkeslena och fräscha händer. Jag gillar den redan på namn och produktfärg, men återkommer såklart med omdöme när jag hunnit testa. I serien ingår:
Absinthe Purifying Hand Wash (250 ml 95 kr)
Absinthe Purifying Hand Butter (100 ml 135 kr)
Absinthe Purifying Han Cream (100 ml 125 kr eller 30 ml 60 kr)
Absinthe Purifying Hand Gel (60 ml 50 kr)
Serien innehåller bland annat Community Fair Trade-producerat Sheasmör från Ghana, rengörande absinth-extrakt och doftar bergamott, pommerans och neroli.

Med i paketet fanns också det undergörande serumet Drops of Youth. Serumet är ingen nyhet, men kul ändå! Det är otroligt bra även om jag inte hunnit recensera det än. En ständig invånare i mitt badrumsskåp. Recension kommer!

Här ser ni fyra stycken av The Body Shops åta nya Eau de Toiletter (30 ml 145 kr). De finns i dofterna Strawberry, Pink Grapefruit, Moringa, Shea, Vanilla, Coconut, Satsuma och Mango. Jag är inte precis någon fruktdoftsstjej, men vet att många gillar dessa. De är lätta och fina och flaskorna söta. Jag kanske tar mig ett litet sprut ändå så småningom...

11 kommentarer:

 1. Vad roligt att du fick testa Absinthe serien. Jag tycker den doftar såååå fräsch!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag åkte otaktiskt nog ifrån mina grejer hemma, men nu ska sniffning påbörjas!

   Radera
 2. Jag älskar ju vanilj och fick den gamla vaniljparfymen från TBS i present. Jag blev lite besviken för den doftar hostsaft. Hur står sig den nya i jämförelse?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska sniffa lite och återkomma!

   Radera
 3. Hur mucket "nyhet" kan någonting vara som tydligen fanns till försäljning i julas? En tjej i min klass fick absinthandkrämen i julklapp nämligen...
  Sen ska jag ta reda på vad absintextrakt är, för det låter lite lurt med vad jag vet om absint... Är det någon som försöker luras månne?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Googlade och kommer fram till att de antagligen menar malörtsextrakt. Det är ju liiiite skillnad på malört och absint. Malört ingår dock i absint. Som är gott.

   Radera
  2. Jaha, då har den funnits ett tag...

   Malört, minsann! Det låter ju bättre med absinth, kanske?

   Radera
 4. Hand Butter låter ju intressant, och serumet är jag nyfiken på. Bland dofterna är det bara vaniljen som intresserar mig. Fast jag har vaniljdoft redan hemma, så något köp blir det inte./Lotta

  SvaraRadera
 5. Jag vill testa typ allt på bilden! Bra pris på dofterna.

  SvaraRadera