tisdag 5 februari 2013

Antioxidanter till läpparna från IsaDora: Multi Vitamin Gloss

Idag är det redan dags för fler nyheter från IsaDora, nämligen läppglans fullproppade med antioxidanter. Multi Vitamin Gloss betsår till 90% av vitaminerna A, C, E och Q10. Spännande! Vitaminerna ska skydda mot åldrande, och förbättra elasticitet och kollagenproduktion och så sätt ge volymeffekt. Glossen kommer i fyra fruktiga färger:
01 Almond
03 Lychee
05 Mandarine
07 Pommegranate 
Multi Vitamin Gloss kostar 119 kr och finn i butik från och med vecka 6. Vid en snabbtestning kan jag konstatera att det mest rör sig om glans och skimmer och inte ås mycket om färg. Glossen känns sköna och inte så farligt klistriga. De doftar/smakar sött och fruktigt. Själv är jag väldigt oförtjust i sötsliskiga läppglans och vill dessutom gärna ha mer färg på läpparna, så Multi Vitamin Gloss är nog egentligen inget för mig. Jag kan dock tänka mig att de kommer att bli storsäljare bland dem som föredrar diskreta med glansiga läppar.  Plus i kanten för ordentligt plomberade förpackningar.

4 kommentarer:

 1. Det är nog ingenting för mig heller, jag vill helst att det ska synas på läpparna. Färgerna ser ju fina ut annars! Speciellt den nedersta./Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. De två nedersta är himla fina i hylsan tycker jag, men skillnaden är inte så stor på läpparna.

   Radera
 2. Åh så fina dessa ser ut att vara! Blir riktigt sugen på de tre nedersta :)

  SvaraRadera