onsdag 13 februari 2013

IsaDora Clear Nail Gel 6-i-1

En nagelnyhet från IsaDora har landat i min brevlåda. Clear Nail Gel 6-i-1är baslack och topplack i ett som utlovar utjämnande effekt, superglans, hållbarhet och skydd mot missfärgningar. Som en BB-kräm för naglarna!

Clear Nail Gel 6-i-1 kan även användas ensamt (då helst i två lager) för en naturlig men glansig manikyr.  Finns i butik från och med vecka 6 och kostar 79 pix. Testning här hos mig inledes pronto!

14 kommentarer:

 1. Jag hade turen att vinna en sån, så den kommer nog i brevlådan idag. Ska bli spännande att prova den. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är inte överförtjust i såna här allt i ett produkter.. Men den är säkert bra för de som inte orkar använda både över och underlack :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den får en tuff match här mot IsaDoras egen Second Nail och Secehe Vite, men tex på resande fot kan jag tycka att det är bra med allt-i-ett-produkter.

   Radera
  2. Jag stod och fingrade på flaskan i butik idag men köpte inte än. Jag har fortfarande ganska mkt kvar av en OPI "start to finish". Jag tycker också att eg. så är det nog bäst med två lack med olika funktion men just på resa är det smidigt med en multi-funktion. Sen är ju IsaDoras flaskor rätt små vilket ger ytterligare en fördel i packning.

   Radera
  3. Ja, små smidiga förpackningar är alltid bra!

   Radera
 3. Jag har försökt gilla den två gånger nu. Tredje gången gillt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. hrm, hrm... Mitt första test här verkar ganska lovande...

   Radera
  2. Men vafan.. ;) Hade tänkt försöka lacka om ikväll, men jag orkar inte resa mig från soffan..

   Radera
 4. Jag tycker det ska bli intressant att höra vad du tycker om det här.

  SvaraRadera