lördag 23 februari 2013

Recension: ACO FACE Rengörande Mousse

Jag utlovade lite recensioner i början av veckan. Det har väl i ärlighetens namn gått sådär. Fina nyheter kom emellan! Nu ska vi dock ta en titt på vad jag tycker om ACOs nya rengöring ACO FACE Rengörande Mousse (79 kr för 150 ml). Det rör sig alltså om en mild och effektiv rengöringsmousse utan parfym. Mousse och oparfymerat, what's not to like? Inget, jag gillar den! Den är lite mildare än min favorit Pure Renewal Cleansing Foam från Cliniderm, men det är ingen nackdel i denna torra årstid. ACO FACE Rengörande Mousse är ett riktigt budgetkap! Man blir ren utan att bli stram. Förpackningen är tipptopp och priset likaså.
Betyg: 4 av 5

2 kommentarer:

  1. Hur används denna? Är det bombullspad/-tuss som sen rengöring så sett? Antar att den borde vara efter sminkborttagningen som ytterligare rengöring, right? Jag borde ta hand om ansiktet bättre. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, jag kör med ögonsminkborttagning på bomull och tvättar sedan ansiktet med mousse och vatten. Denna är en riktigt bra grej för att påbörja en bättre ansiktsrutin, billig, snäll och bra!

      Radera