söndag 24 februari 2013

FNUG våren 2013

Här ser ni vårens lacknyheter från danska FNUG. Överst till höger finns mellanblå First Mover om beskrivs som kall azurblå med en hint av turkost i sig. Jag tycker att den, och även resten av färgerna ser lite trendigt dammiga ut också, men det kan bero på pressbilden, jag har ju inte sett dem live. Till kamelfärgade Cashmere Sweater har hämtat inspiration från tröjor som i sin tur inpirerats av savannens guldbeiga djur. Ett lättmatchat lack!

My Looks är en bränd korall och det lack som lockar mig mest i kollektionen. Så himla snyggt! Neonrosa Front Page är helt enkelt neonrosa och torkar matt. Det låter också spännande! Krämvita Hip Newcomer ska ha pärlfinish, vilket gör att det lika gärna kan vara flopp som flipp tänker jag. Man vet nog inte förrän man sett lacket på! Sist med inte minst ser vi metallic-lacket Style Icon som beskrivs som metallic taupe. Jag tycker att det ser ut att dra lite åt militärgrönt och hoppas att det stämmer, för då är det ett måste för mig.


Vad tycker ni om FNUG:s vår 2013? Några måsten för er? Jag får lite speciella vibbar av att skriva inlägget, för när förra FNUG-kollektionen kom upp på bloggen vankade jag omkring med värkar här hemma och laddade för färden till BB. Alldeles ofattbart och fantastiskt att jag nu sitter och skriver med en sovande tremånadersbebis i knäet istället!

Uppdatering: Ojoj, såg att jag skrivit 2012 först i rubriken. Så förvirrad är jag....

12 kommentarer:

 1. De ser jättefina ut, gillar förpackningarna.

  SvaraRadera
 2. Inga måsten, men det Style Icon verkar fint.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar färgerna men vet inte om jag kommer köpa några. Det beror helt klart på priset känner jag. Färgerna är inte hysteriskt unika så då får de liksom inte bli fööör dyra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag inte minns fel är de lite halvdyra... Jag ska spana nästa gång jag är i Malmö!

   Radera
 4. Det i Korall och det rosa lockar mest :)

  SvaraRadera
 5. Har fortfarande inte lyckats komma mig för att köpa den holografiska och den lockar betydligt mycket mer än denna.

  Visst är det konstigt hur vissa till synes obetydliga saker kan plocka fram känslor och tankar som har med förlossningen och ens barn att göra? Konstigt men härligt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte heller alla holosarna, men dem vill jag ju gärna också ha!

   Ja, både härligt och konstigt!

   Radera
 6. De ser fina ut men jag tycker också att det är för mkt pengar att lägga på så lättdupade lack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du nog rätt i egentligen :)

   Radera