tisdag 19 februari 2013

Recension: TRESemmé Split End Repair

Jag har testat en hel del hårvård på sistone. Först ut till recension blir serien Split End Repair som kommer från TRESemmé. 

Split End Repair Shampoo (500 ml 65 kr) ska rengöra håret varsamt och förebygga kluvna toppar och
Split End Repair Conditioner (500 ml 65 kr) lovar att reparera 80% av de kluvna hårtopparna efter endast tre användningar. Några reparerade hårtoppar vet jag inte om jag kan skryta med, men håret blir verkligen återfuktat och känns följsamt oslitet utan att samtidigt bli elektriskt eller flygigt. Allra bäst blir resultatet när jag använder inpackningen också, men balsamet klarar sig ganska bra på egenhand också. Priset är galet bra (även om jag hade föredragit förpackningar som tar mindre plats i duschen). Produkterna känns betydligt lyxigare än sin prisklass och jag kan mycket väl tänka mig att de får vara med permanent framöver i mitt badrum.

Split End Repair Intense Recovery Masque (300 ml 65 kr) sägs bygga upp håret på djupet och återfukta ända ut i topparna. Bygga upp vet jag inte, men återfuktningen är klockren, till och med i torrt vinterväder. En riktigt bra och prisvärd hårinpackning som känns tjock och lyxig. Tummen upp! Eftersom jag mestadels använt alla tre tillsammans blir det ett samlingsbetyg:
Betyg: 4 av 5 

2 kommentarer:

  1. Jag har också mitt favoritbalsam från Tresemmé, tycker det är sååå bra för det priset!

    SvaraRadera