onsdag 20 februari 2013

Pressade rouge och andra nyheter från IDUN Minerals

Inkorgen är proppfull av information om spännande nyheter just nu. Jag hinner inte riktigt med, hjälp! Från IDUN Minerals kommer exempelvis IDUN Minerals pressade rouge (259 kr). Tydligen är det fler än jag som hoppats på sådana, jättekul! Även om jag gillar mineralsmink tycker jag nämligen att det är betydligt lättare att hantera pressade än lösa produkter.


IDUN Minerals pressade rouge dyker upp i nyanserna Smultron, Hallon och Havtorn. Smultron och Hallon ser särskilt fina ut tycker jag!

IDUN Minerals läppglans (169 kr) får tillskott i färgfamiljen av Madeleine, Anna, Mary och Alexandra. Fina klara färger! Mary känns som ett måste för mig! 

Läppglansen är högpigmenterade och framtagna för att vara så rena som möjligt utan några onödiga tillsatser. De är bland annat fria från konserveringsmedel och parfym. I innehållet finns exempelvis mjukgörande och närande hjortronolja, jojobaolja och antioxidanten vitamin E.

IDUN Minerals släpper också en tvåfärgad pressad concealer, IDUN Minerals duo-concealer (249 kr). Med den kan man dölja såväl mörka ringar som ojämnheter i huden och ytliga blodkärl. Färgen heter Strandgyllen och består av en ljusare och mörkare nyans för flexibilitet när årstiderna växlar. Konsistensen ska vara krämig och heltäckande. Innehåller närande jojobaolja och antioxidanten vitamin E.

Även IDUN Minerals foundation (349 kr) får tillskott i färgutbudet med färgerna Jorunn, Disa, Siri och Ylva, samtliga med neutral underton för att passa fler personer. Bra med fler nyanser! Här kan ni läsa min recension av produkten. Jag gillar den!

Blir ni också nyfikna? Jag är särskilt nyfiken på rougen och på concealern!

Inlägget (som är schemalagt) uppdateras med prisuppgifter inom kort.

4 kommentarer:

 1. Bra med fler nyanser på foundation, men lite besviken på att det inte finns någon kall ton med. Det finns ju endast en kall i IDUNs sortiment, men den är ju alldeles för mörk större delen av året.

  Annars är det fina grejer, även om läppglans o rouge är sånt jag inte använder. Har inte provat något från märket än, men mascarorna och ögonskuggorna lockar.

  SvaraRadera
 2. Foundationnyanser är så svårt! Jag är så lycklig för att just Idun har en riktigt ljus som även är varm, det är så olika vad man behöver!

  Maskarorna och ögonskuggorna är tipptopp! Jag skulle gärna ha några fler ögonskuggor i samlingen.

  SvaraRadera
 3. fina nyheter! håller med det är inte lätt att hinna med :)

  SvaraRadera