måndag 11 februari 2013

Lancôme 2013 Spring In Love

 
Våren 2012 bjuder Lancôme på poppiga färger inspirerade av gatugraffiti och den urbana djungelns neonskyltar. Bland nyanserna i In Love Spring 2013 finns också mjukare kulörer hämtade från balkongens blomlådor. Jag är ofta lite extra svag för Lancôme, och en samling mer koraller, turkos, lila, rosa och grönt gör mig inte mindre sugen. Visst är Emma Watson snygg på promobilderna? Helt i min smak! Nu ska vi ta en titt på sminket:
Blush In Love (390 kr) finns i koralliga 10 Pêche Josse-Josse och 20 Pommets d'Amour som blandar fuchsia och orange. Här ligger plånboken risigt till, för båda färgerna tilltalar mig verkligen. Den söta asken som är inspirerad av ett klassiskt franskt tygmönster från 1800-talet är minsann inte så dum den heller!
Vårens ögonskuggor, Ombre In Love (225 kr), kommer i lika söta askar i sex färger, tre pasteller och tre knalligare: 10 Sugar Rose, 20 Romance Tagada, 30 Violette Candy, 40 Blueberry Love, 50 Pistachio Cream och 60 Cosmopolitan Mint. Här är jag mest sugen på de rosa och de gröna tonerna. Kom till mamma!

Lancômes nagellak Le Vernis är visserligen inte så billiga (175 kr),  men de glider på som smör och är vackert högblanka. Vårfärgerna heter 301M Sugar Rose, 335N Rose Macaron, 134 Peach Mélodie och 441N Midnight Rose (varför den sistnämnda är så liten på bild har jag ingen aning om. Bildbanksstrul!). Ingen av färgerna är är helunik, men jag skulle hemskt gärna vilja ha dem ändå, särskilt de två knalliga i mitten.

Till läpparna kommer Baume In Love (290 kr), ett nytt läppbalsam med krämig formula och mjukgörande effekt från sheasmör. Jag som har ett och annat Lancômestift i samlingen sedan tidigare och desutom älskar läppstiftshybrider som dessa blir eld och lågor. Färgerna heter 100 Sugar Rose, 110 Rose Macaron, 120 Peach Mélodie och 130 A La Folie Cherry. Persikostiftet är extremt välkommet i samlingen. Jag fyller år i april och ur detta inlägg kommer det att födas en lååång önskelista!

Crayon Khôl är en välpigmenterad, mjuk och lättjobbad kajal. I vår dyker Khôl In Love (195 kr) upp i tre färger, 10 Deepwater Blue, 20 Jade Crush och 30 Chocolate Affair. Om jag helst vill ha alla tre? Ja!

En annan nyhet är ansiktssprayen Dewy Mist (375 kr). Det är en rosdoftande tonic till huden med essentiella oljor som återfuktar och vårdar. Användes som primer eller som uppfräschning över smink.

Lancômes vårkollektion 2013 Spring In Love finns i butik från och med vecka 9. Överst på min önskelista står rouge, läppstift och skuggor. Vad står överst på er önskelista?

6 kommentarer:

  1. Gud va mycket snyggt, gillar båda rougen, ögonskuggan blueberry love och cosmopolitan mint samt de tre första läppstiften. Känner ett enormt sug efter ett orangefärgat läppstift med blå ögonskuggan till efter att ha sätt Lisa eldridges senaste video.

    /Nina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, den måste jag också spana in.Oranget o blått ftw!

      Radera
  2. Sjukt söta askar verkligen! Rougen är galet fina verkligen, men jag ska försöka hålla mig i skinnet, konsumera mera ska jag inte ha som vårmotto... Även om det vore kul:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Hrm, konsumera mer bör inte vara mitt vår- och mammaledghetsmåtto heller, men man vet aldrig :) Jag är attans sugen!

      Radera
  3. Mycket söta askar, men jag använder aldrig rouge. Däremot kan jag tänka mej Sugar rose-skuggan och kanske ett par skuggor till, definitivt något läppe och gärna kajalen Deepwater blue.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, kajalerna höll jag på att glömma! Alla tre tilltalar mig, detta kan bli hur dyrt som helst :)

      Radera