måndag 21 februari 2011

En beauty 3a: Paletter


Att välja tre fina paletter till veckans Beauty 3:a ur min orimligt stora samling är svårt! Om man ska se till just gångna vinter blev det lite lättare: Urban Decay Book of Shadows vol III...



...och två nakna, Too Faced Naked Eye Kit och Urban Decays Naked Palette. Kanske inte så oväntade val, men väldigt fina!

5 kommentarer:

  1. Jag har väntat på ditt inlägg:) Du har då många fina paletter. Är lite förvånad över att inte din fina stilapalett är med. En sån skulle jag vilja ha men de är väl rätt tvärslut nu.

    SvaraRadera
  2. Jag vill ha hela bunten! Speciellt den första men priserna börja bli helt sinnessjuka på ebay så jag får skippa den :(

    SvaraRadera
  3. Emma P: Hrm, när jag började snickra på inlägget var Stilapaletten faktiskt med. Sen såg jag att fokus var på just denna vinter, och då kändes de tre som faktiskt kom med oundvikliga. Jag ser dock att jag genast måste använda Stilapaletten mer!

    Jag spanade precis runt lite, och tyvärr verkar den var slut nu, men den dyker säkert upp igen någon gång!

    Honi: Hoppas att du får tag på den någon gång, för den är extremt fin :)

    SvaraRadera
  4. Förstod nästan att du skulle ha dessa med! Håller dessutom med dig om att det är toppenpaletter hela högen. Min Book of shadows har jag inte använt så mycket som Naked men jag tror jag ska plocka fram den nu!

    SvaraRadera
  5. Lina: Den har ju en liten nackdel i att den är lite otymplig. Jag använder den också mindre än jag skulle vilja.

    SvaraRadera