torsdag 17 juli 2014

Nyhet: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate och Drops of Youth

Härliga nyheter för oss som älskar The Body Shops dunderserum Nutriganics Drops Of Youth; den får en efterföljare specialiserad på ögonområdet. Denna ögonroll-on är nog den produkt jag är allra mest nyfiken på av alla fina  sommarnyheter som landat från märket på sistone, hur ser det ut för er?

Drops of Youth™ Eye Concentrate lovar att jämna ut intrycket av svullnad, fina linjer och trötthetstecken. Ja tack, säger jag!

Ögonserumet är berikat med stamceller från alpblomman edelweiss. Blommans elasticitets-och förnyelseegenskaper bidrar till hudens förnyelseprocess för en mjukare och fräschare hy. Det har tagi sju år att få fram dundercellerna från den motsåndskraftiga lilla blomman som utstår både stekande sommarsol på hög höjd och iskalla vintrar.

I en studie på 106 kvinnor upplevde 78% mindre svullnad och 77% upplevde färre linjer, det låter väl inte så dumt?

Den lilla flaskan är utrustad med klassisk roll-onkula i metall som kyler vid applicering. Man pumpar upp lite produkt i taget. Just pumpandet hade jag missat först, så jag trodde att det var väldigt svårt att få ut produkten, viktigt tips, alltså....

Drops of Youth™ Eye Concentrate lanseras 24/7 och kostar 295 kr för 10 ml. Jag har redan börjat testa, och återkommer med omdöme om några veckor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar