tisdag 13 maj 2014

Paket med nyheter från Lumene

 
Häromdagen landade en massa fint från Lumene hos mig. Vi börjar med det som ska sitta på kinderna!

Raspberry Miracle Blush Sorbet (129 kr) i alla fyra färgerna 1 Dawn
, 2 Blooming Roses, 
3 Full of Flowers och 
4 Lovely Summer.
Rougen på handryggen. Alla färgerna ser ritkigt fina ut tycker jag. Blooming Roses ser lite smetig ut, men det beror på att själva stiftet fått sig en törn i transporten.
 
Lumene Arctic Sun Bronzer (129 kr/ 10g) i nyansen Fresh Day. Denna hann jag minsann snabbtesta igår morse. Den är lättjobbad och trevlig. Jag gillar verkligen matta bronspuder och applåderar särskilt att nyansen Fresh Day var tillräckligt ljus för att passa redan såhär års.


  
En skuggkvartett Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette (139 kr) flyttade också in. Färgställningen heter 1 Heather Fields.

Jag har hunnit testa även denna (EOTD kommer). Pigmentering och hållbarhet är bra. Skuggorna är lätta att sudda ihop också. Färgmässigt tror jag att någon av de andra färgställningarna (grönt,brunt, rosa) hade passat mig bättre, men om ni är på jakt efter en neutral palett med lila accent kan denna vara något för er.

Någon hudvårdsnyhet fanns också i paketet, men det får vi spara till en annan dag!

4 kommentarer:

 1. De små snoppstiften ser jättefina ut ju. : )

  SvaraRadera
 2. Jag är inte så mkt för krämrouge så de kommer jag passa på. Däremot skulle jag kunna tänka mig bronzern, schysst med en matt ljus sådan för rimlig peng och Lumene brukar ha bra innehåll...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bronzern är riktigt bra, jag har testkört den hela veckan. Diskret. Funkar nog året om, tom.

   Radera