torsdag 22 maj 2014

Nyhet: No7 Youthful Eye Serum

När nyheter för trötta ögon landar i inboxen hajar denna trötta småbarnsmamman till. No7 Youthful Eye Serum är en ögonprodukt som har kliniskt bevisad effekt att på fyra veckor förbättra de fem största tecknen på åldrande kring ögonen: linjer, rynkor, förlorad elasticitet, mörka ringar och svullnad. Det låter verkligen som något för mig! Utöver sömnbristen gör det inte direkt underverk för hyn att gå runt med lite för gamla glasögon och kisa stup i varten som jag gör just nu. En tub Youthful Eye Serum och nya brillor kanske kan funka som make over för mig lagom till sommaren?

No7 Youthful Eye Serum är en allt-i-ett formula som arbetar både kort- och långsiktigt. Den ska släta ut huden som fräschas upp direkt med hjälp av hyaluronsyra, vitamin C och mjukt formade små sfärer. Serumet innehåller även en sammansättning av A-vitamin, cassava och anti-ageing peptider som arbetar tillsammans för att reducera rynkor, förbättra hudens fasthet och förminska mörka ringar och svullnad.

Serumet kan användas såväl ensamt som under annan ögonkräm morgon och kväll. Det gillar jag. Om serumet inte visar sig tillräckligt med fukt kan man helt enkelt komplettera lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar