fredag 2 maj 2014

IsaDora sommaren 2014: Sunset in Rio

Tillåt mig presentera IsaDoras sommarkollektion 2014 Sunset in Rio! Redan på namnet hör man att det är något för mig, och när man ser promobilder och färgskala kan man konstatera att man hörde rätt.

I kollektionen ingår både nytt och gammalt. Ovan ser ni det nya! Lacket heter 786 Ipanema Beach (NOTD coming up!) och har i kollektionen sällskap av 784 Copacabana och 787 Peachy Colada från Rio Carneval Lips & Nails Summer Spring 2014. Wonder Nail kostar som vanligt 69 kr styck.

Russinen i den delikata Rio-kakan är utan tvekan de två nya knalliga kulörerna av Gel Eyeliner Waterproof (119 kr). Jag har använt de färger jag har sedan tidigare, framför allt min 07 Midnight Navy (färgprov här), jättemycket och välkomnar både den gröna 08 Turqoise och den turkosa 09 Aqua i samlingen. Färgprover finner ni längre ner i inlägget. Räkna med att båda sedan dyker upp i dagens öga så snart jag hinner.


Som ni säkert vet är jag också förtjust i IsaDoras metallic-skuggor  Eye Glow (119 kr). I Sunset in Rio ingår två gamla favoriter, 02 Golden Sand och 07 Hazel och nyheterna 21 Amazonas och 20 Ocean Wave.

Till läppar och kinder presenteras två nya färger av Twist-Up Blush & Go (129 kr), 88 Bermuda Bronze och 89 Sunset Rio, två ny färger av Twist-Up Gloss Stick (129 kr), 14 Rio Red och 15 Knock-out Pink, och nya färgen 167 Rio Fever av Perfect Moisture Lipstick

Även Moisturizing Lip Gloss 14 Coral Glow (tror dock att det är samma som här!) ingår, men den missade jag visst på bilden. Härligt och knalligt alltihop! Rio Red får ni se på mina läppar inom kort. Kul att just den var med i mitt utskick, både färg och formula träffar mitt i prick.

Lite färgprover! Visst ser det lovande ut? Som ni säkert redan räknat ut är detta en kollektion helt i min smak. Jag har testat samtliga produkter sedan tidigare, och de håller verkligen måttet. Nu är jag nyfiken: Vad tycker ni om Sunset in Rio? Vad står på önskelistan?

8 kommentarer:

 1. Måste klämma och känna innan jag bestämmer mig! Men eyelinerna lockar nog mest...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt tips: köp fort, jag tror att de kommer att sälja slut!

   Radera
 2. Den gröna ögonskuggan och gloss-sticket i Rio Red! Känner stort köpsug!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är riktigt fina båda två, jag har hunnit testa. Rio Red kommer upp här ikväll, det är supersnyggt :)

   Radera
 3. Färgerna verkar helt underbara och dom kommer passa så bra till sommaren

  SvaraRadera
 4. Det här känns som en bra kollektion, fina färgglada sommarprodukter!

  SvaraRadera