onsdag 14 maj 2014

Dagens öga med IsaDora Savannah Sunset

Idag har jag tagit itu med den angenäma uppgiften att testa ögonskuggorna från IsaDoras kollektion Savannah Bronzing Make-up 2014. Väldigt mycket nytt att testa nu, en får ligga i för att hinna med!

Ur kvartetten Eye Shadow Quartet i 69 Savannah Sunset har jag använt alla fyra skuggorna. Det är väldigt fina och klädsamma färger, men hade jag fått välja hade jag valt mer pigment och lite mindre skimmer/glitter.

Utöver Eye Shadow Quartet i 69 Savannah Sunset har jag använt, Lumene Arctic Sun Bronzer i nyansen Fresh Day, fina nya rouget Cheek Pop i Peach Pop från Clinique, The Body Shops nya superprimer All-in-One InstaBlur, maskaran Silfr i brunt från IDUN Minerals, IsaDora Twist-up Gloss Stick i Peach Nectar och Metallic Eye Definer Pencil i Copper Brown från The Body Shop.

6 kommentarer:

 1. De ser fina ut men att det är mer skimmer än pigment låter illavarslande. Jag brukar inte vara så förtjust i IsaDoras vanliga skuggor med skimmer, vi får väl se...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom ihåg att du inte brukar gilla dem... Det blir spännande att se vad du tycker om denna varianten!

   Radera
 2. Blev ju jättefint! :-)

  SvaraRadera
 3. Färgerna är jättefina men jag tycker precis som du att det är för mycket glitter i skuggorna och för lite färg. Dels för att glittret hamnar överallt i ansiktet och dels för att jag tycker att det kliar på ögonlocken av det.Jag blev riktigt besviken, mest för att det kliar så mycket att jag inte tror att jag kan använda dem mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad trist att höra! IsaDora brukar annars funka bra även om man är känslig. Förstår att du blev besviken!

   Radera