måndag 12 maj 2014

IsaDora Savannah Bronzing Make-up 2014


Ännu mer nytt från IsaDoras, denna gången i form av sommarens bronskollektion Savannah Bronzing Make-up 2014.
 
IsaDora släpper en liknande kollektion varje år. Färgkonstellationerna är ofta snarlika från år till år, men det gör mig alls ingenting eftersom det är användbara och fina färger som jag trivs i. Plus i kanten för en tjusig bengalkatt i pressmaterialet!

Vad är då nytt? Bland annat ögonskuggorna Eye Shadow Quartet i 69 Savannah Sunset (129kr), Twist-up Gloss Stick i Peach Nectar (129kr) och Wonder Nail i Savannah Gold (69kr).

I looken ingår också Perfect Moisture Lipstick i Coral Cream (119kr, här har den rullat ur bild, men LOTD kommer!), Perfect Lipliner i Peach Melba (69kr), Moisturizing Lip Gloss (109 kr) heter Tiger Lily (följ länk för LOTD) och en hel del annat fint som lanserats tidigare (exempelvis lacket 193 Pure Coral).

Idag nöjer vi oss med en noggrannare titt på  Eye Shadow Quartet i 69 Savannah Sunset, här på bar hud på handryggen. Jag gillar verkligen korallskuggor på ögonlocken och hoppas att fler ska våga testa det. Savannah Sunset kommer att bli flitigt använd här hos mig! Vad tycker ni om koraller och IsaDora Savannah Bronzing Make-up 2014? Är det något för er?

Så länge lagret räcker följer leopardarmbandet som skymtar på en av bilderna ovan med som gåva vid köp av minst två produkter ur Savannah Bronzing Make-up 2014.

6 kommentarer:

 1. det här är verkligen något för mig :) blev så glad när jag fick hem grejerna, måste nog köpa ett litet lager till

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig också! Ja, det kan bli "nödvändigt" att komplettera lite :)

   Radera
 2. Jag var så nyfiken på paletten och nagellacket, lacket tänkte jag köpa när jag springer på det men paletten såg lite mesigare ut i färgerna än vad jag hade väntat mig

  SvaraRadera
 3. Jag föll också för bengalen i pressmaterialet!:) och även för produkterna, en trevlig kvartett som för mina tankar till Naked 3 och läpprodukterna ser jätteläckra ut! Planerar att testa Peach Nectar idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mjau! Peach Nectar var inte dum, en bra "måla utan spegel"-penna :)

   Radera