måndag 19 maj 2014

BUS-nyheter från St.Tropez

Ur förra veckans stora paketskörd kan jag bland annat fiska fram fyra brun utan sol-produkter från St.Tropez. Som helgen sett ut kan de verkligen behövas! Från vänster ser ni: Self Tan Sensitive Lotion (200 ml, 489 kr), Self Tan Dark Mousse (200 ml, 429 kr), Self Tan Lux Dry Oil (100 ml, 525 kr) och Self Tan Sensitive Lotion Face (50 ml, 379 kr).

Moussen vågar jag mig inte på, jag vågar varken mousse eller en produkt med "dark" i namnet, men torroljan ska både ni och jag få ta en närmare titt på framöver. Allra mest nyfiken blir jag dock på de båda sensitive-tuberna: 

St.Tropez Self Tan Sensitive Lotion är både allergitestad, dermatologiskt testad och säker för gravida. Den ska vara intensivt återfuktande och smälta in i huden så att inga gränser eller ränder syns. Den är inte färgad, bara lätt skimrande så att man ska se var man applicerat. Lotionen innehåller druv- och mangoolja och avokadosmör. Själva BUS-ingredienserna uppges vara naturliga.

St.Tropez Self Tan Sensitive Lotion Face är en är precis som kroppslotionen utan färg, men med lite skimmer. Det ska bli spännande att se hur den beter sig, det får ju inte bli för skimrigt. Den innehåller druv- och svartvinbärskärnkolja  och extrakt från melon och granatäpple. Jag vågar sällan BUS i ansiktet, men denna ska jag våga mig på! Jag kan behöva det också, även om sommaren är nära är jag sällsynt trött och glåmig.

Som ni ser är brun utan sol-produkterna från St.Tropez inga budgetgrejer. Jag förlåter dem för det, för  hittills har jag varit väldigt nöjd med annat jag testat från märket, till exempel Tan Enhancing Polish (ny tub införskaffades nyligen!). Dessutom tycker jag att just med BUS-produkter är extra viktigt att de verkligen är bra. Man vill inte misslyckas och bli tigerranding eller övergräddad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar