onsdag 22 juni 2011

Shoppat solskydd från Eucerin och Cliniderm!


Jag förvarnade häromdagen om att jag var i solskyddsshoppartagen inför stundande alpvandring, och nu har jag bestämt mig. Det blev en Eucerin Sun Fluid SPF 50 och en Light & Matifying Sun Face Gel Cream SPF 25 från Cliniderm, den senare mest till vardagsbruk. Passade på att köpa båda samtidigt, eftersom jag då fick 25 % rabatt.

Eftersom jag är så nöjd med min City Protection Sun Gel Cream SPF 25 var jag egentligen ute efter en sådan för, men den verkar vara helt omöjlig att få tag på (såvida man inte ber apotekspersonalen beställa hem), så jag valde Light & Matifying istället. Vid en närmare granskning av innehållsförteckningen börjar jag fundera på om det är samma innehåll i olika stor förpackning... (Bilden är klickbar.)

Missa nu inte tävlingen längre ner i bloggen med ett kit solskydd från Cliniderm Sun i potten!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du blir nöjd!
  När åker du iväg? Hinns det med ett snabbutlåtande om konsistens/formula på Eucerin crèmen? Jag är så nällad att köpa den även om jag tycker att spf 50 är för mycket i vardagslag. Men den kändes så bra på handen!

  SvaraRadera
 2. Lotta: Det hoppas jag också! Vi åker på söndag, men jag ska absolut försöka testa innan. Påminn mg gärna i kommentarerna om jag glömmer berätta hur den är känns :)

  SvaraRadera
 3. Du blir säkert jättenöjd! Jag tycker den från Eucerin är suverän.

  Lotta (jag tar mig friheten att svara om det är ok?) Den har samma konsistens som en bodymilk- dvs rätt så rinnig. Har jag en dagkräm under blir min hy oljig men använder jag bara den funkar det hur bra som helst :-)

  SvaraRadera
 4. Veronica: Jag hoppas att jag också ska tycka det! Och klart det är ok att du berättar vad du tycker om den. Sånt är alltid spännande att höra :) Jag kanske också får köra utan dagkräm på vandringen, så att det inte blir för svettigt och instängt.

  SvaraRadera