onsdag 15 juni 2011

Too Faced Eye Love Eye Shadow Collection - inklusive färgprover


Här har vi Too Faceds senaste palett Eye Love Eye Shadow Collection (349 kr), bestående av fyra looker från tidigare storsäljarpaletterna Natural Eye, Smoky Eye, Naked Eye och Romantic Eye. Vissa sminkprylar man håller i sin hand vet man att man gillar direkt! Jag är inne i en period av mycket sminkningar på resande fot, och då är det perfekt med skuggor i så smidigt format. Nu ska jag bara fundera ut vilka skuggor jag ska kasta mig över imorgon bitti....


Närbild på skuggorna. Vill ni se hur paletten ser ut på utsidan, klicka här. Färgvalet är också topp, det enda som saknas är en spegel. (Varför finns inte det? Finns ju i rougepaletten Leopard Complexion Perfecion Kit som är i samma smidiga format.) Bra färgkombinationer också för den som inte har så stor skugg-garderob sedan tidigare.Skuggorna Heaven, Push-Up, Silver Spoon, Smolder, Satin Sheets, Like A Virgin, Honeymoon och Ever After fotograferade med och utan blixt på bar hud på handryggen. Med paletten följde också en minitub med skuggprimer Shadow Insurance. Vi är inte bästisar sedan tidigare, men jag ska ge den en nya chans. Man ska ju inte vara sämre än att man kan ändra sig om det behövs! Vad tycker du om paletten? Shoppa eller hoppa?

6 kommentarer:

 1. Blir inget shoppande för mig men däremot är jag med i Elevens utlottning. Skuggorna ser verkligen jättefina ut.

  SvaraRadera
 2. Veronica: Det är minst lika fina som det ser ut :) Utlottning låter inte dumt alls!

  SvaraRadera
 3. Tycker färgerna ser dunderfina ut :)

  Svar: Ja nyansen är perfekt om man är lite blekare men produkten har en förfärlig doft ;( Riktigt irriterande när jag ändå hittade en nyans som funkar till mig för de flesta i butik är oftast lite för rosa.

  SvaraRadera
 4. Wysteriia: De är superfina :)

  SvaraRadera