tisdag 7 juni 2011

Recension: Vera by CCS Face Wash

Häromdagen recenserade jag Vera by CCS 24 h Face Cream, och nu har turen kommit till rengöringen i samma serie, Vera by CCS Face Wash. Det är en rengöringsgel med Aloe Vera, milda tensider och milt peelande mjölksyra. Gelformulan ska rengöra på djupet utan att torka ut och den ska avlägsna både smink och orenheter.

Gör den sitt jobb? Jajemän! Jag blir riktigt ren, utan att bli stram. Jag känner inget behov av att rengöra ansiktet med separat sminkborttagning eller olja, men använder (som alltid) annan remover till ögonen först och ansiktsvatten efter.

Rengöringsgelen är lätt parfymerad, kommer i en 125-milliliterstub. För de blygsamma 53 kronorna den kostar tror jag att det är svårt att hitta bättre rengöring. Den står sig väl i konkurrensen mot dyrare märken.
Betyg: 5 av 5

6 kommentarer:

  1. Men fy på mig som inte har testat min än. Den låter ju jättebra!
    Ställde min på handfatskanten nu så jag inte glömmer. :)

    SvaraRadera
  2. Låter ju riktigt bra! Och så kostar den bara 53 kronor, det är ju toppen.

    SvaraRadera
  3. Vad fasen, den är ju nästan gratis, kanske måste prova om den är sådär bra!

    SvaraRadera
  4. Tina: Hoppas att du också gillar den!

    Carina: Det är kanon!

    Ninni: Passa på :)

    SvaraRadera
  5. Var har du köpt dem? Jag var inne på "vanliga" "gamla" apoteket idag för att köpa ansiktskrämen som jag föll för efter din recension men där hade den utgått ur sortimentet. Jag orkar verkligen inte springa runt till olika apotek för att hitta dem :(

    SvaraRadera
  6. Kajalpennan! Förlåt för sjukt sent svar! Jag har sett dem på både vanliga apoteket o Hjärtat.

    De som utgått ur sortimentet är gammal separat dag resp nattkräm. Nu finns den jag visat här tidigare och ansiktstvätt. Hoppas att du hittar dem!

    SvaraRadera