onsdag 8 juni 2011

Palettnytt


Too Faced har samlat fyra duos från sina tidigare storsäljarpaletter i en behändig lite ask. Jag hade faktiskt turen att få se ett exemplar av paletten i NY tidigare i våras, men den var tyvärr inte till salu. Snopet! Rysligt fin, hur som helst, tur att den finns att få tag i här istället nu.

Paletten, som är av samma smidiga format som min kindfavorit Leopard Complexion Perfecion Kit, innehåller skuggorna Heaven, Push-Up, Silver Spoon, Smolder, Satin Sheets (favorit ur Naked Eye Palette!), Like A Virgin, Honeymoon och Ever After och kostar 349 kr. Ett säkert kap till semesternecessären!


Too Faced släpper även en lipplumper, Lip Injection Advanced Lip Plumping System. Jag är själv lite skeptisk till plumpers, men denhär har en vårdande sida till natten, så man vet aldrig!

2 kommentarer:

  1. Paletten är lite väl neutral för min smak. Har ju redan naked så det känns som om behovet redan är täckt. men den är fin att titta på...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Jag har ju egentligen också Naked, men denna verkar så smidig och liten. Jag gillar också att där finns flera olika neutrala färgskalor.

    SvaraRadera