torsdag 16 juni 2011

Funderar på 50


Jag ska ut och vandra i alperna en vecka i sommar. Kan tänka mig att jag behöver rejält solskydd då, särskilt i ansiktet. Här är några krämer jag funderar på:
Apoliva Solcreme ansikte SPF 50, 99 kr/50 ml. Den sistnämnda fick inte vara med på stora bilden, för jag hittade bara tumnagelsbild på nätet. Vilken av dessa fem krämer skulle du satsa på? Sitter du inne på andra tips? Hojta till!

12 kommentarer:

  1. Lade ut en test på min blogg förra året, där fick Eucerin och Vichy bäst betyg av Råd och Rön, så jag skulle satsa på någon av dem.

    Har dock inte kollat in ifall de har gjort en test i år... hmmm... får lov att göra det :)

    SvaraRadera
  2. Jag hade satsat på Eucerin, den känns bäst i konsistensen. Visserligen har jag inte köpt den, men jag funderar på det. Man blir inte vit av den, eller blank.(har testat på handen)
    Vichy har jag hemma, men jag är inte så förtjust i den, har lämnat över den till mannen. Där tycker jag spf 30 känns bättre.
    Själv har jag just köpt Cliniderm Light &Mattifying, ska bli kul testa den. men som sagt Eucerin är en stark kandidat!

    SvaraRadera
  3. Där är ju även La Roche Anthelios (eller hur man stavar det) Den har ju fått bra omdöme. Jag har bara provat den på handen, men jag blev vit av den, och det gillar inte jag. Men det märket kanske också kan vara ett alternativ?

    SvaraRadera
  4. Carina: Tack för tips! Råd & Rön kan man lita på :)

    Lotta: Konsistens är himla viktigt! Vichyn har jag faktiskt också haft, den var bra men inte helt hundra.

    La Roche Anthelios hade jag faktiskt glömt, tack för tips!

    Kul att du fått tag på Cliniderm Light & Mattifying! Jag ska också slå till på en sådan!

    SvaraRadera
  5. Har Eucerins kräm hemma med spf50. Den är på 50 ml och jag kan verkligen rekommendera den. Den håller faktiskt hyn i ganska bra skick under dagen så länge jag inte har en vanlig dagkräm under. Matt vet jag inte om jag är men jag är definitivt inte oljig alls. Så den rekommenderar jag varmt.

    SvaraRadera
  6. Veronica: Tack för tips! Jag måste säga att det lutar åt Eucerinen nu :)

    SvaraRadera
  7. Jag använder La RochePosay Anthelios spf 50, den tycker jag är superbra, funkar utmärkt under makeup. Men hade jag inte den skulle jag nog välja Eucerin.

    SvaraRadera
  8. Johanna: Jag får kanske ta och spana in La Rochen också. Tack!

    SvaraRadera
  9. Förutom Eucerin, kan jag rekommendera Neutrogena. De är dry-touch och funkar hur bra som helst utan att bli kladdig. Kolla här: http://www.vackerunderbar.se/?p=17359

    SvaraRadera
  10. Karin: Tack för tipset! Jag ska spana in den hos dig!

    SvaraRadera
  11. Hej kerstin!

    Är väldigt solkänslig eftersom jag är rödlätt.
    I ansiktet använder jag Biotherms Sun Vivo med spf 50(funkar fint att ha under foundation). På kroppen använder jag Clinique "Solar smart" med SPF 40 som tydligen inte ska innehålla Titandioxid(ämne som varit omtalat på TV) enligt säljaren. Köpte båda produkterna på Kicks och är nöjda med dom.
    MVH!/ Lina

    SvaraRadera
  12. Lina: Hrm, jag spanade bara runt på apotek. Kanske borde tagit mig en kik på Kicks också. Båda märkena du tipsar om brukar gå hem hos mig också.

    SvaraRadera