måndag 27 april 2009

Veckans bloggtema v 17

Trots att jag tycker att det är himla kul att läsa alla andras svar på veckans bloggtema, är jag själv riktigt kass på att hinna svara på dem. Nu ska det bli ändring på det! Jag gör bot genom att börja med förra veckans tema, som föreslogs av inthemake:
Gör du något extra i beautyväg inför våren/sommaren? T ex salongsbehandling av något slag, hår, hud naglar etc.


Jag gör sällan något så "extra" som salongsbehandlingar. Däremot gör jag liknande saker på egen hand. När sommaren närmar sig bli jag mycket mer noggrann med att ta hand om mina fötter, exempelvis med Crème pieds peaux seches L’Occitane, 15% beurre de karite (sheamsör) och essielacket Turning heads red, som syns på bilden ovan.

I takt med att solen blir starkare plockar jag också fram en del solskydd. Just ni saknar jag en bra dagkräm med SPF, men jag har en bra kräm till ansiktet om man verkligen ska vara i solen: Age-Defying Sun Cream SPF 30 från Lumene. Även håret får skyddas med leave-inprodukt med UV-filter, t ex Reflex glans kur från Gliss. Med på bilden är också solstift med faktor 20 från IsaDora och faktor 20 till kroppen från Nivea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar