tisdag 14 april 2009

Tillbaka i vardagen med en dagens

Idag är jag tillbaka i verkligheten i vardagslunken på jobbet. Jag har haft det alldeles fantastiskt underbart i New York, och nu är jag fylld av intryck, utpumpad och jetlaggad som tusan. Vad roligt det är att komma tillbaka till alla fina kommentarer! Och vilken bra terapi det är ha haft ett schemalagt inlägg med skrivfel i rubriken uppe nästan en hel vecka =) Det får nog stå kvar, så kanske imperfektionsterapin fungerar ännu bättre!



Dagens ögonmejk är inte så revolutionerande och inte bilderna på den heller. Jag hann inte ta kort i dagsljus, och glömnde dessutom att göra det innan jag sprang en runda. Ganska hållbart smink! På ögat syns de gamla godingarna Naturally glossy mascara från Clinique, UDPP och Superfine liner for eyes från Clinique i 02 midnight tillsammans med en ny skönhet:



Color Design Sensational Effects Eye Shadow Smooth Hold i Gaze från Lancôme. Så fort jag hinner ta lite bilder i dagsljus kommer bättre bilder och beskrivningar av denna fina skugga och mina andra New York-fynd. Det blir nog en och annan rad om den välfixade tumnageln som skymtar också!

4 kommentarer:

  1. ska blir spännande att se vad du gjort för fynd:)

    SvaraRadera
  2. ohh va spännande, vill se nu! ;)

    SvaraRadera
  3. Ohhhhh.... jag älskar alla Color Design-skuggorna.:-) Finns inget som slår dem.De är lovely x1000.:-D

    SvaraRadera
  4. SminkJante och inthemake: Jippie! Nu är jag hemma i lite dagsljus. Bilder o inlägg på väg!

    Bokomaten: Extra bra är de om de är på rea =)

    SvaraRadera