måndag 6 oktober 2014

Till testning: Kevin Murphy Angel Masque och Hydrate-Me Masque

Två hårmasker från Kevin Murphy har landat hos mig för testning:
Angel Masque är en stärkande och extremt återfuktande mask för fint, behandlat eller färgat hår. Den ska återställa hårets fuktblanas och elasticitet och innehåller dessutom jojoba som ska verka förtjockande på håret. 
En lång presstext med beskrivning av olika avancerade ingredienser och deras effekter följer. Bland annat innehåller masken "hydrolyserat quinoa protein" som ska "bygga upp hårstrået och penetrera cortex". Jag är inte så insatt i hårstråets anatomi, men i min värld refererar cortex främst till hjärnbarken och den vill jag helst inte ha penetrerad... Skämt åsido, jag kan tänka mig att göra ett försök med Angel Masque, men är lite tveksam till om den passar mitt tjocka torra hår. Jag tror jag ger mig på den lila flaskan istället:
Hydrate-Me Masque låter som något för mig! Den ska vara fuktgivande och utjämnande för frissigt, grovt eller färgat hår. Innehåller bland annat nypon, nattljusolja, sheasmör, plommon och alger. Nattljusoljan ska suga till sig fukt från omgivande luft och dra den till hårt. Låter lovande!
Båda produkterna är parabenfria och ska sitta i i håret 5-10 minuter. Flaskorna innehåller ca 200 ml var. Jag återkommer med prisinfo framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar