måndag 13 oktober 2014

Recension: Clinique Smart Custom-Repair Serum


Jag kan tänka mig att ni är många som väntar på omdöme om Cliniques nya allt-i-ett-serum, Smart Custom-Repair Serum, och jag ska inte hålla er på halster längre. Jag har legat i så med testande att flaskan faktiskt tagit slut, och det händer ju inte varje dag när man har så god tillgång på hudvårdsprodukter som jag har. 


Smart Custom-Repair Serum ska bekämpa flera olika hudproblem samtidigt och ge strålande resultat. Efter tolv veckor ska förbättring synas på ojämn hudton, pigmentfläckar, matt hudton, linjer, rynkor och slapp hud. Följ länken för att läsa mer ingående om serumet!

Jag har använt de dyrbara dropparna både dag och natt och kompletterat med solskydd på dagen (oftast Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturize) och fukt på natten (Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator), precis som Clinique själva föreslår.

Vad tycker jag då om Clinique Smart Custom-Repair Serum? Jo, jag tycker minsann att det levererar på alla utlovade områden. Det är verkligen ett allround-serum! Huden blir klar, men lugnad. Framförallt känns strukturen jämnare. Jag har inte så mycket linjer, men tycker att de som finns syns mindre. 

Trots all utomhustid i sommar, och den ökade risk som graviditeten medför, har jag inte heller drabbats av pigmentförändringar. (Det har jag nog även Even Better Dark Spot Defense SPF 45 att tacka för, vid närmare eftertanke.)

Jag känner mig ovanligt säker på effekten, eftersom min flaska varit slut i någon vecka. Snacka om att sakna den fina lilla kon när båset är tomt! Enda nackdelen med flaskan är just priset, men jag tror minsann att jag kommer att skaffa en ny flaska ändå. Bra att den finns i två storlekar! Jag råkar dessutom veta att serumet ingår i en fin julask framöver, men mer om den lite senare i höst.
Betyg: 5 av 5
Clinique Smart Custom-Repair Serum är allergitestat och 100% parfymfritt. Det kostar 615 kr för 30 ml och 875 kr för 50 ml.

2 kommentarer: