lördag 4 oktober 2014

I Nils necessär: Estelle & Thild Body Cream Baby & Child

 
Kategorin Nils necessär har kommit av sig lite, men det ska det bli ändring på! Det finns en hel del att berätta om ur hans necessär, och snart kommer ju en till som behöver smörjas och pysslas om!

Estelle & Thild  Body Cream Baby & Child (100ml, ca 185 kr) är en vårdande babykräm som är baserad på ekologiskt odlat sheasmör och mandelolja. Den är anpassad för baby och barn med torr och känslig hud som behöver extra vård. Sheasmör har en läkande effekt och mandeloljan är rik på essentiella fettsyror, vitamin A, B1, B2, B6 samt E. Den innehåller även ekologisk aloe vera och ringblomma som ska ha en lugnande verkan. Krämen lämnar ingen fet eller kladdig yta och kommer i en praktisk pumpförpackning.

Vi har använt den till hela lille barnet (från början babyn...) och gillar den. Krämen är dryg men lättsmord och fungerar minsann till ansiktet också. Den vårdar till och med tillräckligt efter bassängbad tycker jag. I övrigt stämmer produktbeskrivningen ovan bra, den håller vad den lovar. Kanske är den inte att betrakta som ett fynd rent ekonomiskt, men man kan ju behöva lite extra glamour även i bebisbestyren!
Betyg: 4 av 5
Estelle & Thild Body Cream Baby & Child är oparfymerad och det känns extra viktigt till barn tycker jag. Trots att den inte innehåller parfym luktar den helt okej, så är inte alltid fallet med andra barnprodukter enligt min erfarenhet... Vad tycker ni om parfymerade produkter till barn och bebisar? Ajaj eller trevligt? Har ni stött på något oparfymerat som luktar för trist?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar