tisdag 7 oktober 2014

Nyheter från Lily Lolo: BB Cream, pressade rouge och Natural Mascara

Idag har jag äran att presentera lite nytt från ett av mina favoritmärken i mineralsminkssfären, nämligen Lily Lolo. Det vankas  BB-kräm pressade rouge och maskara. Vi tar en titt:

Lily Lolo BB Cream (269 kr) är märkets första flytande ansiktsprodukt. Med tanke på hur bra deras lösa mineralfoundation är har jag höga förhoppningar på denna! Den veganvänliga krämen är silikonfri och innehåller natriumhyaluronat, organisk aloe och jojobaolja för att återfukta samtidigt som att ge en 
lätt täckning. Hudtonen jämnas till med mineralpigment, men helt utan parabener, vismut, syntetiska färgämnen eller nanopartiklar. 

BB-krämen är tänkt att bära ensam eller under mineralfoundation. Den ska ha både uppstramande och utjämnande effekt och den innehåller antioxidanter och antibarkteriellt skydd (mineraler, förmodar jag).  Kommer i nyanserna ljus och medium 

Även sex stycken fina pressade mineralrouge för199 kr styck är på ingång. Man utlovar  långvarig och naturlig rodnad med aktiva ingredienser och fuktgivande jojoba- och arganolja. Rougen består av 100 % naturliga ingredienser och innehåller varken parabener, vismut, syntetiska färgämnen, nanopartiklar, parfym eller talk.

Färgerna är: Tickled Pink (lystergivande ljus persikorosa), Just Peachy (matt persika), Coming up Roses (matt rosenrosa),  Tawnylicious (matt ljusbrun) Burst your Bubble (matt bubbelgumsrosa) och In the pink  (ystergivande kall rosa). I vanlig ordning är det persiokonyanserna som lockar mig mest. De låter så fina!

Sist men inte minst, Natural Mascara (195 kr) med ny formula. 
Natural Mascara ska ge volym, definiera och förlänga varje frans. Den är snabbtorkande och veganvänlig och passar för känslig hud eftersom den är doft-, kisel- och alkoholfri. Finns i matt svart. Färgen ska var byggbar och maskaran är snabbtorkande och ofmatologiskt testad. 

Vad säger ni om Lily Lolos nyhter? Blir ni också nyfikna?

Lily Lolo finns att köpa bland annat hos eleven.se, Ellos, Bangerhead, affectionkosmetik.se samt 
skönhetssalonger runt om i landet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar