lördag 11 oktober 2014

Recension: ACO Limited Edition Body Lotion och Shower Cream Orange Blossom

Här ser ni två snygga flaskor innehållandes  Limited Edition Body Lotion och Shower Cream med doften Orange Blossom. Båda är framtagna till ACO:s 75-årsjubileum i höst och säljs under en begränsad period. Jag ger er info och omdöme:
ACO Limited Edition Body Lotion (65 kr/ 200 ml) ska vara en rik och krämig kroppslotion som ger huden extra vård och omtanke med en varm doft av apelsinblomma. Naturligt kakaosmör som är tänkt att hålla torr skandinavisk hud mjuk och len genom hela vintern. Denna lotion har en pH-balans på 5 för att spegla hudens egna pH- värde och innehåller även 19 % fett för att lämna huden mjuk och len.
Här snackar vi budgetfynd! Lotionen är rejält återfuktande och vårdande och känns mycket lyxigare än vad prislappen pekar på. Jag skulle till och med vilja påstå att den är ett bra budgetalternativ till klassikerna Lait Corporel från Biotherm. Den underbara doft är snarlik! Alla rätt, helt enkelt.
Betyg: 5 av 5
ACO Limited Edition Shower Cream (49 kr/ 200 ml) doftar också apelsinblomma och  presenteras som en krämig och skönt löddrande duschkräm som gör huden ren och tillför fukt för att behålla den mjuk och len. Den innehåller naturliga återfuktare som oljor från jojoba och bomullsfrö som ger extra vård och omtanke. Formulan löddrar och har ett pH-värde på 5 och innehåller även 2 % fett (älskar att ACO alltid skriver ut fettprocenten i sina produkter, särskilt i ansiktskrämer!).
Även duschkrämen är bra tycker jag. Krämig som utlovat och god doft. Just duschkrämer tycker jag inte att man behöver jaga hos high end-märken när det finns så här utmärkta alternativ både billigt och lättillgängligt. Enda nackdelen med dessa båda produkter är att de inte är permanenta i sortimentet...
Betyg: 5 av 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar