torsdag 10 juli 2014

Sommardagens - budget eller lyx?

Såhär års blir det inte mycket smink för min del, oftast blir det bara lite bronzer och rouge på kinderna, toppat med lite ögonbryn. Att har rouge och bronspuder i samma palett är himla praktiskt tycker jag. Ovan ser ni lyxvarianten Blush Subtile Palette och Hypnôse bryngel från Lancôme, underst budgetfavoriterna Glam Bronze Trio från L'Oréal och brynvax från Lumene. Vad har ni för sommarmejker därute i värmen? Favoritprodukter?

2 kommentarer:

 1. Lancômes ser fantastisk ut! Fast jag känner inget sug efter att betala så mkt för en sådan produkt. Skulle eventuellt kunna tänka mig att köpa UDs trio med bronzer, rouge och highlighter.

  Ja du, jag jobbar ju fortfarande så min sminkrutin är ganska same same, har än så länge bara bytt till en nyans mörkare foundation. Fast idag har jag mineralfoundation, tänkte det är smidigt när jag ändå bara ska bära maken fram till lunch typ och sen tvätta av det för att dra till stranden:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktig superlyx :) Åh, UDs variant är jag också sugen på, men det är ju inte riktigt motiverat när jag redan unnat mig lancomen...

   Mineraler är verkligen bra på sommaren! Men trist att du inte har semester än... Men snart, kanske?

   Radera