söndag 19 januari 2014

Tio tomma special: maskaror

Vilken är egentligen den bästa maskaran? Det är inte lätt att veta! Säkrare är dock att man borde sortera ut gamla maskaror betydligt oftare än man (läs: jag) gör. Jag hade så många pågående att jag fick ihop tio tomma med bara dem (trots att jag ofta haft med just maskaror i ordinarie tio tomma):

Länkar i produktnamn tar er till mina recensioner. Om jag bara fick välja en av de tio här tar jag nog Lancômen, även om många andra också är bra. Vilken är din favorit?

10 kommentarer:

 1. Underbart inlägg. Gillar Cliniques mascaror o även E Lauders fast de senare är för dyra att köpa i Sverige tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att de uppskattas! Både jag och sminkbyrån känner oss lättade ;)

   EL borde jag testa, det var flera år sen sist!

   Radera
 2. Wow, storutrensing duktiga du! Kul att läsa kortutlåtende om dem, tror faktiskt bara jag har testat High Impact även om några mascaror från IsaDora ligger och väntar på att bli framplockade, tror att Wig Wham är med där i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) WigWham är en skojig sa, det blir kul att höra vad du tycker om den!

   Radera
 3. Clinique High Impact är min favvo! Klumpar aldrig! Är sjukt nyfiken på den från Lancome också!

  SvaraRadera
 4. Kul inlägg! Jakten på den perfekta mascaran är evig. Jag har svårt att hitta bra mascara nu när jag är lite äldre verkar det som. Fransarna ändrar sig tydligen? Just nu gillar jag i alla fall Max Factor 2000 Calorie samt Isadora Build up Extra Volume.
  Jag är väl en av dom få, eller den enda, som inte gillar High Impact från Clinique, tycker den är kladdig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att ni gillar!
   .
   Isadora Build up Extra Volume kör jag också med just nu, den är grymt bra tycker jag.

   Radera
 5. Nu använder jag inte längre mascara eftersom jag har ögonfransförlängning, men jag hade Isadoras Vibralash som favvo pga att den inte klumpade eller hamnade under ögonen. Jag tror dock att den inte finns längre. Jag köpte på mig ett gäng när den skulle utgå ur sortimentet (för typ 2 år sen) och sen gick jag och skaffade mig fransförlängning... Så vill du ha en ny sån är det bara att du hojtar till! Eller kan de bli dåliga även om man aldrig öppnat dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är de oöppnade tror jag inte de blir dåliga!

   Och dina fransar alltså, så himla fina! Jag vill också väldigt gärna ha förlängningar!

   Radera