måndag 20 januari 2014

Färgprover på: IsaDora Ray of Light Twist-Up Eye Gloss

Först ut för närmare titt från IsaDoras vårkollektion Ray of Light är ett gäng ögonpennor. Vi börjar med swatches på Twist-Up Eye Gloss!

Twist-Up Eye Gloss (119 kr) kallas av IsaDora själva för "highlighter". Jag tycker de är på tok för täckande för att var just det även om de är skira. Snarare rör det sig om stiftskuggor i pennform. Både de tre nya färgerna och de tidigare två är skimriga, på gränsen till glittriga. 

 Här ser ni de tre ny kulörerna 03 Champagne Cocktail, 05 Jet Set och 07 Pink Diamonds på bar hud på handryggen. Fina och användbara nyanser tycker jag, men jag hade gärna sett något bättre täckning, mindre tokskimmer/glitter och framför allt att de satt bättre. Jag har nämligen svårt att få dem att sitta någon längre stund, oavsett primer.


Eye Lighter Contour (89 kr) är tre nya skojiga kajaler som kan bäras på egen hand eller över annat som effekteyeliner. Pennorna är mjuka och fina och kan tänka mig att man kan hitta på kul saker med dem. Jag fick hem 50 Limelight och 82 Blue Illusion för testning och på bilderna nedanför ser ni dem på egen hand och över ursnygga Colorful Eyeliner (109 kr) 14 Navy Blue.

Navy Blue är bra på alla sätt, lätt att måla med och sitter kanonbra. Tummen upp! Pärlkajalerna ser väl inte heller så dumma ut? 

Jag håller på att prova igenom alla pennor och liners i detta inlägg, EOTDs är att vänta om fotoljuset tillåter! Vad tycker ni om färgerna och pennorna? Tveka inte att fråga om ni undrar något!

2 kommentarer:

  1. Det enda som intresserar mig i denna kollektionen är den blå eyelinern. Men eftersom jag har den blå gel eyelinern känns det lite onödigt att köpa den. Såvida det inte finns någon nyansskillnad. Hur lika är dom i färgen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De är ganska olika! Jag ska försöka swatcha inom kort!

      Radera